Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ξεσπάει η πρώην σύντροφος του 40χρονου, «Όλοι γνώριζαν αλλά έκαναν τα στραβά μάτια»

Χείμαρρος ήταν η πρώην σύντροφος του δράστη, ο οποίος δολοφόνησε την 32χρονη Δώρα στη Ρόδο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η γυναίκα μίλησε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της στη κάμερα του ΑΝΤ1 και ανέφερε ότι «Από την πρώτη στιγμή όταν άκουσα για το συμβάν σκέφτηκα ότι είναι ο ίδιος».

Ξεσπάει η πρώην σύντροφος του 40χρονου: «Όλοι γνώριζαν αλλά έκαναν τα στραβά μάτια»

«Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της», ανέφερε συγκλονισμένη η πρώην σύντροφος του δράστη της γυναικοκτονίας στη Ρόδο.

«Όλοι γνώριζαν, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια», δήλωσε χαρακτηριστικά στη κάμερα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος είχε καταγγελθεί για βίαιη συμπεριφορά τόσο από την πρώην σύζυγό του, όσο και από την πρώην σύντροφό του.

Χτυπούσε, απειλούσε και έβαζε κρυφές κάμερες σε πρώην σύντροφό του

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών στην 40χρονη πρώην σύντροφο του. Η 40χρονη επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Ο 40χρονος που υπήρξε παντρεμένος, είχε προκαλέσει προβλήματα και στην πρώην σύζυγό του, η οποία είχε προσφύγει τόσο στα αστικά, όσο και στα ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Είχε ζητηθεί να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη μετακίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

Ο 40χρονος δράστης είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2011 και ο έγγαμος βίος τους παρουσίασε από την αρχή πολλά προβλήματα, αποκλειστικά εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Σε κάθε διαφωνία τους, έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την εξύβριζε και την χτυπούσε, προσπαθούσε να την μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα και δεν συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ