Γιώργος Αγγελόπουλος για το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων: «Το μέρος αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Ο πάτερ Δημήτριος είναι πνευματικός μου πατέρας.»

Επικαιρότητα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και αναφέρθηκε στις  καταγγελίες που έγιναν για τον ναό των Αγίων Ισιδώρων, τον οποίο επισκέπτεται συχνά μιας και ο ιερέας του ναού είναι πνευματικός του πατέρας.

Ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι «οι άνθρωποι έχουν πόνο και όπου ακούν για θαύμα θα τρέξουν. Δεν είναι μόνο δική μου άποψη αλλά και πολλών άλλων ιεραρχών. Δεν αναιρώ τα θαύματα αλλά μου θυμίζουν μαγεία και όχι θαύμα»

 

 

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε: «Έχω δει τι έχει γίνει από χτες. Προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για το προσκύνημα. Εδώ είχε 30.000 κόσμο προχτές. Είναι στη συνείδηση του καθενός τι θα πιστέψει. Το μέρος αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Ο πάτερ Δημήτριος είναι πνευματικός μου πατέρας. Είναι δικαίωμά τους να καταγγέλλουν. Μειώνουμε τους ανθρώπους που έρχονται εδώ. Δεν είναι καθόλου αστείος ο λόγος που έρχονται εδώ. Εύχομαι να μην χρειαστεί κανείς να έρθει εδώ για θαύμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ