Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω ξανά»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συνδέεται με διάφορους τρόπους με το Survivor, ξεκαθαρίζοντας, ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» ο νικητής του Survivor 2017, είπε: «Ασχολήθηκα ως παίκτης το 2017. Έπειτα, το 2019, κάναμε μια συζήτηση όπου μου προτάθηκε να συμμετάσχω ως παρουσιαστής, αλλά δεν ήταν κάτι που προχώρησε, γιατί τότε δεν ήταν εφικτό. Έκτοτε κάθε χρόνο μού προτείνεται να συμμετάσχω ως παίκτης αλλά εμένα το ’17 αποτέλεσε τη μόνη και την τελευταία συμμετοχή μου».

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επισήμανε ότι: «Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να ξαναπώ ναι. Και εδώ να διευκρινίσω πως το όχι μου δεν έχει να κάνει με κάποια διαφωνία στο οικονομικό, όπως κατά καιρούς λέγεται. Ίσα ίσα, οι προτάσεις της παραγωγής ήταν πολύ τιμητικές. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω ξανά στο παιχνίδι. Άλλωστε κάθε χρονιά που περνάει γίνεται όλο και πιο ριάλιτι και εγώ δεν βρίσκω πουθενά τον εαυτό μου σε αυτό. Για μένα λοιπόν ο κύκλος έκλεισε οριστικά το ’17».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ