Ο Γιώργος Και Οι Γυναίκες Του – Ξεκίνησαν Τα Παιχνίδια Μαζί Της – Θα λιώσετε στην κυριολεξία

pets
σκύλος

Ο Γιώργος ανέβασε σε story στο Instagram τη γνωμάτευση των ιατρών που δείχνουν τι ακριβώς έχει η σκυλίτσα και πόσο δύσκολη θα είναι η ζωή της από εδώ και πέρα. Επίσης αναφέρει πως ξεκινάει έρευνα για να βρεθεί ο υπεύθυνος για την κακοποίηση του ζώου.

Δείτε τι έγραψε στο Instagram:

“Σε άλλα νέα η μικρή μας έχει όνομα και λέγεται Τσίχλα, έχει μεγαοισοφάγο, αν κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο, θα μάθετε τι είναι.

Οπότε από εδώ και στο εξής η Τσίχλα θα πρέπει να ζει την κάθε μέρα σαν να είναι μοναδική γιατί δεν γνωρίζουμε τι της επιφυλάσσει το μέλλον.

Θα πρέπει να τρώει όρθια για το υπόλοιπο της ζωής της, ίσως και να βελτιωθεί, ίσως και να πεθάνει από κάποια αναρρόφηση.

Είμαι προετοιμασμένος για όλα όπως πρέπει να είστε και εσείς που ενδιαφέρεστε για την πορεία της ζωής της.

Είμαι έτοιμος και εγώ αλλά και η οικογένειά μου να κάνουμε ό,τι χρειαστεί ψυχολογικά και οικονομικά για να της παρέχουμε την καλύτερη ζωή.

Τέλος να ενημερώσω όλους ότι μίλησα στον στρατηγό της αστυνομίας και του έδωσα όλα τα στοιχεία που οδηγούν στους υπόπτους. Αν δεν καλέσει σύντομα η αστυνομία για ανάκριση τα ονόματα των υπόπτων και δεν ασχοληθεί σοβαρά, θα πάρω σβάρνα όλα τα πάνελ και τα παράθυρα τηλεοπτικών εκπομπών θα γίνω γραφικός μέχρι που θα δημιουργήσω πρόβλημα σε μια ολόκληρη πόλη που ονομάζεται Ξάνθη.

Οπότε ξεκινήστε χτες να βρείτε τον ψυχολογικά άρρωστο γιατί θα αρχίσω να δημοσιεύω τα στοιχεία και κάποια μαγαζιά θα αρχίσουν να έχουν πρόβλημα.

Σκεφτείτε δηλαδή να σας αποκαλύψω το επάγγελμα του δράστη τι θα γίνει με τους υπόλοιπους του κλάδου που δεν έχουν καμιά σχέση με το συμβάν.

Σε περίπτωση που δεν ασχοληθεί σοβαρά ο νόμιμος εκπρόσωπος της προστασίας του πολίτη από ψυχικά διαταραγμένους συμπολίτες μας που είναι επικίνδυνοι για τα παιδιά μας, θα ασχοληθούν κάποιοι άλλοι που έχουν δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για την υπόθεση. Καλή σας μέρα. ”

Την αγάπησε και την πόνεσε όλη Η Ελλάδα .

Χάρη στο Γιώργο και την Μόλυ θα συνεχίσουμε να την χαιρόμαστε

Η Παλόμα θα μας θυμίζει τις δυο όψεις της ζωής!

Ο Γιώργος Και Οι Γυναίκες Του – Ξεκίνησαν Τα Παιχνίδια Μαζί Της – Θα λιώσετε στην κυριολεξία - Εικόνα 2

Ο Γιώργος Και Οι Γυναίκες Του – Ξεκίνησαν Τα Παιχνίδια Μαζί Της – Θα λιώσετε στην κυριολεξία - Εικόνα 3

Όταν θα διασταυρωθεί ο δρόμος σου με παιδιά σαν κι αυτά., μην τα αφήσεις να προσπεράσουν γιατί κάτι έχουν να χαράξουν στο κράμα της ψυχής και του χαρακτήρα σου.

Γιατί είναι παιδιά που τους ανοίχτηκαν ευκαιρίες από εκείνες τις φειδωλές αλλά αστραφτερές μα εκείνα προτίμησαν να έχουν το βλέμμα χαμηλά..

Γιατί είναι παιδιά που άγγιξαν τα μεγαλεπήβολα σχέδια της μοντέρνας ζωής και αυτά κράτησαν την ψυχή τους παιδική, καθαρή και αθώα..

Γιατί είναι παιδιά που θωράκισαν την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους δίχως διατυμπανισμούς και σφυρίγματα αλλά σεμνά, αθόρυβα και με αξιοπρέπεια.

Εμείς ήμασταν τυχεροί και ανταμώσαμε με ένα τέτοιο παιδί και η ελπίδα στον αγώνα μας προς έναν κόσμο όμορφο και δίκαιο αναζωπυρώθηκε στα μάτια τού Γιώργου και της Τσίχλας..

Εσείς αν τύχει και γνωρίσετε τυχαία ένα τέτοιο άτομο στο διάβα της ζωής σας ανοίξτε μυαλό και ψυχή και ρουφήξτε όση μπορείτε ενέργεια και μετά αφήστε τους να συνεχίσουν να ομορφαίνουν τον κόσμο μας με τις μικρές αλλά τεράστιες δυνάμεις τους

Γιώργο, σε ευχαριστούμε όχι μόνο για την μοναδική ευκαιρία ζωής που έδωσες στην μικρή αλλά και για το μικρό μάθημα ζωής που έδωσες σε όλους τους υπόλοιπους.

Ο Γιώργος Και Οι Γυναίκες Του – Ξεκίνησαν Τα Παιχνίδια Μαζί Της – Θα λιώσετε στην κυριολεξία - Εικόνα 4

Ο Γιώργος Και Οι Γυναίκες Του – Ξεκίνησαν Τα Παιχνίδια Μαζί Της – Θα λιώσετε στην κυριολεξία - Εικόνα 5

View this post on Instagram

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on

View this post on Instagram

#Loquitachallenge ❤️ @mollytattooligans @georgekatsinopoulosofficial @georgemavridis_tattooligans @foureira

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ