Γιώργος Καπουτζίδης: Ο γύρος του κόσμου σε… ένα καλοκαίρι! (φωτό)

Παρά Πέντε

Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής του δείχνει να διανύει ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος βρίσκεται μόνιμα με μία βαλίτσα στα χέρια του.

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής έχει ξεκινήσει τον… γύρο του κόσμου από τον περασμένο Μάιο, με αφορμή την παρουσίαση για λογαριασμό της Ελλάδας, των ημιτελικών και τελικών της Eurovision που γινόταν στη Στοκχόλμη.

Από τότε, έχει επιστρέψει για λίγο στην Ελλάδα και μόνο για να φέρει σε πέρας κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και για να βρεθεί στο προσωπικό του ησυχαστήριο, στην Αίγινα. Και μετά ξεκίνησε ξανά το… τουρ. Πρώτα βρέθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας, λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκε στο Ρέυκιαβικ της Ισλανδίας, ύστερα ταξίδεψε μέχρι το Άμστερνταμ όπου γινόταν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου και μετά βρέθηκε στη Γεωργία. Σειρά είχε πάλι η Ελλάδα, με την Αίγινα, το γειτονικό Αγκίστρι και αργότερα τις Σέρρες να είναι οι αγαπημένοι του προορισμοί όπου ξεκουράστηκε και ηρέμησε. Και από όλες αυτές τις πόλεις τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό, έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, αναμνηστικές φυσικά που θα κρατάνε για πάντα στη μνήμη του τα ταξίδια του στον… κόσμο!

---482016-111058- DFGFEW JTGHFG

RERE3W3 RFGREG /> RTGHREGH RTGRE

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ