Γιωρίκας Πιλίδης: «Πουλήσαμε με τη μάνα μου όλα τα χρυσαφικά, για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε με τη μητέρα του.

Ειδικότερα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης μίλησε για την πορεία του στον αθλητισμό και τις θυσίες που έχει κάνει η μητέρα του, για να μπορέσει να κατεβεί αγώνες, υπογραμμίζοντας ότι “ξεκίνησα δύσκολα. Δεν είχαμε λεφτά για να πάω στους αγώνες, αναγκαστήκαμε με τη μάνα μου να πουλήσουμε όλα τα χρυσαφικά μας για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες”.

Το μεγαλύτερο μετάλλιο του Γιωρίκα Πιλίδη όταν σταμάτησε η μητέρα του από το σούπερ μάρκετ

Και συμπληρώνει ο Γιωρίκας Πιλίδης “όταν πήρα την πρώτη μου χορηγία, είπα στη μάνα μου να σταματήσει από τη δουλειά της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο που μπόρεσα να κάνω τη μητέρα μου να σταματήσει από το σούπερ μάρκετ που δούλευε”.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης εξέφρασε την πικρία του για τη μη στήριξη των παλαιστών

Αναφερόμενος στο άθλημα της πάλης, ο 21χρονος διακεκριμένος αθλητής επεσήμανε “οι παλαιστές είμαστε πάντα οι πιο φτωχοί. Ζητάμε μία μικρή στήριξη, δεν ζητάμε πολλά. Την προετοιμασία μας, λίγο κάποιο χαρτζιλίκι για τα έξοδα του να μπορείς να κάνεις σωστή διατροφή. Μιλάμε για 300 ευρώ, όχι κάτι παραπάνω. Ο αθλητισμός πεθαίνει κι είναι πολύ κρίμα”.

Να σημειωθεί ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης θα ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ