«Γκολ στην Ευτυχία!»: Όταν ο γάμος της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη ήταν πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα

Πάτρα: Ο γάμος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στις 4 Οκτωβρίου 2014, έγινε ολοσέλιδο αφιέρωμα στην εφημερίδα “Η Γνώμη”.

Μάλιστα, όπως έγραψε ο αρθρογράφος «οι ματιές τους συναντήθηκαν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Εκεί ένιωσαν το πρώτο τους σκίρτημα και λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή τους ο καρπός του έρωτά τους».

Ένας έρωτας που έβαλε «Γκολ στην Ευτυχία!», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εφημερίδα, με στιγμές από τον γάμο τους.

Μέχρι και η φωτογράφιση του γάμου έγινε σε γήπεδο ποδοσφαίρου στην Πάτρα

Φωτογράφιση έγινε ακόμα και στο τέρμα του γηπέδου, με την Ρούλα να “σκοράρει” στην καρδιά του Μάνου και την μικρή Τζωρτζίνα να κρατάει την μπάλα.

Άλλωστε, ο 30χρονος θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Πάτρας και την αγάπη της οικογένειας για το ποδόσφαιρο εμφύσησαν και στην πρωτότοκη κόρη τους την Τζωρτζίνα.

Από αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η μητέρα, με την εννιάχρονη με ποδοσφαιρικές φανέλες και βραδιές με ποδόσφαιρο και πίτσα στο σπίτι, μέχρι και στις αθλητικές ακαδημίες που πήγαινε με τον πάτερα της.

Από την ημέρα της γνωριμίας τους σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, το 2013- όπως επισημαίνει η 33χρονη τέσσερα χρόνια μετά- τα πρώτα χρόνια του γάμου κυλούσαν ευτυχισμένα με την Τζωρτζίνα και την Μαλένα.

Ακόμα και το 2020, όταν το ζευγάρι είχε ήδη χάσει την 3,5 ετών κόρη τους, ο έρωτας του στο Facebook φαινόταν δυνατός, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να κάνει ακόμη μια ανάρτηση για την γνωριμία τους, δηλώνοντας πλέον γιατρός γηπέδων.

«Μεγαλώνοντας δεν είχα ταλέντο να παίξω μπάλα, αλλά έγινα διαιτητής και κάπως έτσι, μέσα στο γήπεδο των προσφυγικών, γνώρισα τον Μάνο Δασκαλάκη και όλος μας ο γάμος ήταν ένα μεγάλο γήπεδο. Έπειτα έγινα γιατρός γηπέδων, γιατί δεν μπορούσα να απέχω ούτε έγκυος» είχε σημειώσει.

Μάλιστα, υπάρχει ανάρτησε, συνοδευόμενη από φωτογραφία, με την ίδια να κάθεται στον πάγκο της ομάδας, έχοντας το ιατρικό βαλιτσάκι, ενώ άρθρο τοπικής εφημερίδας εξήρε τις ενέργειες της ως γιατρός ομάδας, όταν παρέστη ανάγκη.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ