Γλυφάδα: Κλέβει τις Εντυπώσεις το Semeli, το Kτίριο που Mοιάζει με Διαστημόπλοιο (pics)

Την πρόσοψη του κτιρίου καλύπτουν καμπύλες που συνδυάζονται με ένα εκλεπτυσμένο και διαχρονικό σχέδιο. ‘Eνα άκρως πολυτελές και απαράμιλλης αισθητικής συγκρότημα κατοικιών είναι υπό κατασκευή στη Γλυφάδα, με πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό του τα κύματα της θάλασσας.

Η υπό κατασκευή κατοικία αποτελεί δημιούργημα του αρχιτεκτονικού γραφείο «314 Architecture Studio». Σχεδιασμένο με καθαρές και σύγχρονες γραμμές το συγκρότημα περιλαμβάνει υπερσύγχρονες κατοικίες με υπαίθριος χώρους και ιδιωτικές πισίνες, ενώ η εξωτερική του εμφάνιση μοιάζει με… διαστημόπλοιο.

Έμπνευση του αρχιτεκτονικού γραφείου αποτέλεσε η αρμονία της θάλασσας και τα κύματα, γι’ αυτό, άλλωστε, την πρόσοψη του κτιρίου καλύπτουν καμπύλες που συνδυάζονται με ένα εκλεπτυσμένο και διαχρονικό σχέδιο. Το όνομα του συγκροτήματος Semeli, η κόρη της Αρμονίας.

Γλυφάδα: Κλέβει τις Εντυπώσεις το Semeli, το Kτίριο που Mοιάζει με Διαστημόπλοιο (pics) - Εικόνα 2

Γλυφάδα: Κλέβει τις Εντυπώσεις το Semeli, το Kτίριο που Mοιάζει με Διαστημόπλοιο (pics) - Εικόνα 3 Κάθε οροφοδιαμέρισμα διαθέτει ιδιωτική πισίνα και 2-4 θέσεις στάθμευσης, ενώ είναι σχεδιασμένα με αρμονία ώστε να αποτελούν ιδανικό χώρο διαβίωσης.

Γλυφάδα: Κλέβει τις Εντυπώσεις το Semeli, το Kτίριο που Mοιάζει με Διαστημόπλοιο (pics) - Εικόνα 4

Το εντυπωσιακό αίθριο μετά την κύρια είσοδο.

Γλυφάδα: Κλέβει τις Εντυπώσεις το Semeli, το Kτίριο που Mοιάζει με Διαστημόπλοιο (pics) - Εικόνα 5 Το Semeli χτίζεται στην οδό Λαοδίκης και Ευαγγελιστρίας, καλύπτοντας το μισό τετράγωνο. Εκτός του ότι οι κατοικίες βρίσκονται λίγα μόνο βήματα από το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, το Semeli βρίσκεται σε μια ασφαλή και ήσυχη γειτονιά.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται το απαράμιλλου design συγκρότημα κατοικιών:

Φωτογραφίες: 314architecturestudio.com

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ