Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά.

Γνωστό και ως “Το ποτάμι που ξέφυγε από τον Παράδεισο” ή “Λιωμένο Ουράνιο Τόξο” ακόμα και ως “Το πιο όμορφο ποτάμι του κόσμου” ο Κολομβιανός ποταμός Cano Cristales το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ του Σεπτεμβρίου και του Νοεμβρίου μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό φυσικό θαύμα που σφύζει από ζωή και πάνω απ όλα από χρώμα.

Η εξήγηση βρίσκεται στην γεμάτη έκρηξη χρωμάτων όπου ο ποταμός γεμίζει με κόκκινα φύκια που διασταυρώνονται με αγριόχορτα και κίτρινη άμμο η οποία ενώνει το μπλε του νερού και τις χιλιάδες αποχρώσεις που αντανακλούν.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε εντυπωσιακές εικόνες από την περιοχή.

Δείτε το βίντεο :

Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα0Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα1Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα2Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα3Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα4Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα5Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα6Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα7Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα8Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα9
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ