Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων!

Μια πρώην νταντά έχει αρχίσει μια παγκόσμια καμπάνια ενθάρρυνσης γυναικών να θηλάζουν τα παιδιά των φίλων της, έχοντας και η ίδια θηλάσει 12 μωρά που δεν ήταν δικά της έτσι ώστε οι μητέρες τους να μπορέσουν να επιστρέψουν στη δουλειά.

Η 27χρονη Lacey Dangerstone από το Fort Worth του Τέξας έχει 2 παιδιά και άρχισε να ταΐζει μωρά άλλων γυναικών λίγους μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης, της Luna, το 2012.

“Ο θηλασμός μωρών που δεν είναι δικά σου ακόμα θεωρείται ταμπού, αλλά στην ουσία είναι απλά μια μητέρα που βοηθάει μια άλλη και, το σημαντικότερο, ένα άλλο μωρό. Ο θηλασμός έχει αλλάξει τη ζωή μου”

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα1

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα2

Η πρώτη εμπειρία της Lacey με το θηλασμό μωρού που δεν ήταν δικό της ήταν με μια φίλης της αδερφής της. “Το μωρό ήταν 9 μηνών και οι γονείς του έπρεπε να λείψουν το Σαββατοκύριακο. Το μικρό μου ήταν 4 μηνών και είχα περισσότερο γάλα από όσο χρειαζόμουν”, είπε.

“Το συζήτησα με την αδερφή μου και τη φίλη της και ενθουσιάστηκαν. Μείναμε με τον Eric, τον άντρα μου, και την κόρη μου, Luna, στο σπίτι του άλλου ζευγαριού για να νιώσει το μωρό πιο άνετα.”

Η μητέρα του μωρού είχε αφήσει δικό της γάλα, αλλά φάνηκε πιο φυσικό στην Lacey να θηλάσει το μωρό. Τάισε πρώτα το δικό της και μετά το άλλο. Για την Lacey ήταν μια φυσιολογική εμπειρία.

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα3

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα4

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα5

Το ενδιαφέρον της Lacey για το θηλασμό άλλων ξένων μωρών ξεκίνησε όταν ήταν παιδί, αφού και η ίδια είχε θηλάσει από δύο διαφορετικές γυναίκες , επειδή η μητέρα της έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά.

Για τη Lacey το θέμα δεν ήταν ποτέ ταμπού. Πιστεύει ότι της δίνει δύναμη και ο άντρας της είναι πολύ περήφανος για εκείνη. Ωστόσο κάποιοι φίλοι της το βρήκαν αηδιαστικό, ενώ άλλοι την υποστήριξαν.

Αυτό που θέλει να κάνει είναι να ενημερώσει και άλλους για το θέμα και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο μητέρων από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Ευρώπη, τον Καναδά και τις ΗΠΑ που θα προωθήσουν το θηλασμό ξένων μωρών στις κοινότητες τους.

“Άρχισα να μιλάω με μητέρες στην περιοχή και ανακάλυψα ότι υπήρχαν και άλλες που ενδιαφέρονταν να θηλάσουν. Ήταν αρκετές που έψαχναν κάποια να θηλάσει τα δικά τους παιδιά ενώ εκείνες ήταν στη δουλειά. Έτσι ξεκίνησα να βοηθάω και η εμπειρία ήταν μοναδική.”

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα6

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα7

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα8

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα9

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα10

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα11

Η Lacey λέει ότι οι άνθρωποι του κύκλου της έχουν της ίδιες απόψεις και εκτιμούν τα οφέλη του θηλασμού.

Έχει αρχίσει να μοιράζεται την ιστορία της με άλλους στα κοινωνικά δίκτυα με την ελπίδα ότι θα εμπνεύσει και άλλες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν, αλλά εκείνη είναι πρόθυμη να βοηθήσει όσους επιθυμούν να ενημερωθούν.

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα12

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα13

Γνωρίστε την Lacy: Μια Μητέρα που Θηλάζει τα Μωρά άλλων Μανάδων! - Εικόνα14

“Δεν χρειάζεται να ξέρω τη μητέρα ή το μωρό, ή να έχω κάποιο δέσιμο μαζί τους πριν θηλάσω το μωρό. Κάποιες γυναίκες θέλουν να γνωρίζονται με τις μητέρες, αλλά για μένα έχει να κάνει κυρίως με τις διατροφικές ανάγκες και τη φροντίδα του μωρού.”

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ