Οι γονείς του και οι γιατροί ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν…Αλλά ο αδερφός της ΕΠΕΜΕΝΕ να της πει ένα τραγούδι…Τη συνέχεια δεν μπορείς να τη ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!

Στο παρελθόν στο sugklonistiko.gr έχουμε δημοσιεύσει πάρα πολλές ιστορίες που πραγματικά σου ραγίζουν την καρδιά όταν τις διαβάζεις, όμως πραγματικά η ιστορία που ακολουθεί θα σας κάνει να ΚΛΑΨΕΤΕ από συγκίνηση και χαρά.

Η μαμά της οικογένειας η Κάρεν έκανε τα πάντα για να είναι όλα έτοιμα για την γέννηση της κόρης της και ο μικρός 3χρονος γιος της ο Μίκαελ περίμενε πως και πως τη γέννηση της αδερφούλας του.

Ο μικρός Μίκαλε περνούσε πολλές ώρες να τραγουδάει στην μικρή του αδερφή βάζοντας το στόμα του στην κοιλιά της μαμάς του. Την αγαπούσε υπερβολικά πριν καν γεννηθεί!

Η μεγάλη μέρα επιτέλους έφτασε, η Κάρεν μπήκε στο νοσοκομείο και γέννησε τη μικρή της κορούλα.

Οι γονείς του και οι γιατροί ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν…Αλλά ο αδερφός της ΕΠΕΜΕΝΕ να της πει ένα τραγούδι…Τη συνέχεια δεν μπορείς να τη ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ! - Εικόνα1

Το μωράκι γεννήθηκε όμως τότε οι γιατροί τους είπαν τα χειρότερα.

Η γέννα παρουσίασε επιπλοκές και η μικρή μάλλον δεν θα τα κατάφερνε να ζήσει.

Οι γονείς του και οι γιατροί ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν…Αλλά ο αδερφός της ΕΠΕΜΕΝΕ να της πει ένα τραγούδι…Τη συνέχεια δεν μπορείς να τη ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ! - Εικόνα2

Οι γιατροί ξεκίνησαν θεραπείες για εβδομάδες όμως η κατάσταση της μικρής έμενε σταθερή.

Τότε ο Μίκαελ ζήτησε από τους γιατρούς και τους γονείς του να τον αφήσουν να δει την αδερφή του και να της τραγουδήσει.

Όλοι αρχικά αρνήθηκαν καθώς δεν επιτρέπεται τα παιδιά να μπαίνουν στη θερμοκοιτίδα , όμως ο Μίκαελ επέμενε.

Έτσι λοιπόν αναγκάστηκαν να τον αφήσουν και ο Μίκαελ ξεκίνησε να τραγουδάει για πολύ ώρα το τραγούδι που τραγουδούσε στην αδερφή του πριν καν γεννηθεί.

Οι γονείς του και οι γιατροί ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν…Αλλά ο αδερφός της ΕΠΕΜΕΝΕ να της πει ένα τραγούδι…Τη συνέχεια δεν μπορείς να τη ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ! - Εικόνα3

Τότε έγινε το θαύμα…Η μικρή ξύπνησε και η κατάσταση της σταθεροποιήθηκε.

Το δέσιμο με τον αδερφό της ήταν τόσο μεγάλο πριν καν γεννηθεί, που όταν άκουσε το τραγούδι του κρατήθηκε στη ζωή.

Μια μέρα αργότερα οι γιατροί επέτρεψαν στη μικρή να φύγει με τους γονείς της για το σπίτι.

 
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ