Γωνιές του κόσμου όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η γαλήνη

Σπίτια
Ταξίδια

Όλα άρχισαν με μια παρέα φίλων που κρατούσαν τις φωτογραφίες από απομακρυσμένα μικρά σπίτια σε απομονωμένα σημεία με ειδυλλιακή θέα και κυρίως, ησυχία.

Ύστερα ο Zach Klein, συνιδρυτής του Vimeo, έφτιαξε μια ιστοσελίδα με τις φωτογραφίες αυτές η οποία βρέθηκε με περισσότερους από δέκα εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και 350.000 followers στο Tumblr.

Η μεγάλη απήχηση οδήγησε τελικά στο βιβλίο «Cabin Porn: Inspiration for Your Quiet Place Somewhere» που περιλαμβάνει υπέροχες φωτογραφίες αλλά και συμβουλές για το «πώς να στήσετε ένα ήσυχο χώρο κάπου».

«Οι φωτογραφίες είναι μια πρόσκληση να χαμηλώσουμε ταχύτητα, να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να νιώσουμε την ομορφιά και τη γαλήνη που προσφέρουν η φύση και η απλότητα της κατασκευής», σύμφωνα με τον εκδότη.

Γωνιές του κόσμου όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η γαλήνη - ΕικόναΤο σπίτι-τσαγιέρα. Γκάλβεστον, Τέξας Γωνιές του κόσμου όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η γαλήνη - Εικόνα1Beaver Brook, Νέα Υόρκη Γωνιές του κόσμου όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η γαλήνη - Εικόνα2Το σπίτι που μοιάζει να γέρνει. Oberweisenthal, Γερμανία Γωνιές του κόσμου όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η γαλήνη - Εικόνα3Three Fingers Mountain Lookout, ποταμός Baker, Ουάσινγκτον Γωνιές του κόσμου όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η γαλήνη - Εικόνα4

Νέα Υόρκη

 

Γωνιές του κόσμου όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η γαλήνη - Εικόνα5Γερμανία, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία Γωνιές του κόσμου όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η γαλήνη - Εικόνα6Forest Camp, Ουαλία Γωνιές του κόσμου όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η γαλήνη - Εικόνα7Obersee, Βαυαρία Γωνιές του κόσμου όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η γαλήνη - Εικόνα8Νερόμυλος που έγινε σπίτι, Βοσνία Γωνιές του κόσμου όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η γαλήνη - Εικόνα9Σπίτι με θέα, Όρεγκον
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ