Η τελευταία έκλειψη του 2020 θα είναι η χειρότερη για αυτά τα ζώδια

Ζώδια

Όταν σκέφτεσαι δύσκολα πράγματα που μπορεί να συμβούν στην αστρολογία, το μυαλό σου πηγαίνει στον ενοχλητικό Ερμή που μπαίνει σε ανάδρομή τροχιά ή την Πανσέληνο που επηρεάζει απόλυτα το πώς νιώθεις. Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμα αστρολογικό γεγονός που μπορείς να κατηγορήσεις, την έκλειψη. Είναι όταν η μοίρα και το κάρμα εμφανίζονται στο προσκήνιο και αν δεν είσαι εκείνη τη στιγμή στο σωστό μονοπάτι, η έκλειψη θα σε επαναφέρει με δραστικό τρόπο.

Οι περισσότεροι είναι πιθανό να νιώθουν κλονισμένοι και ξαφνιασμένοι, όμως τα 4 παρακάτω ζώδια θα έχουν την χειρότερη έκλειψη αυτού του μήνα. Ο Δεκέμβρης θα μετατραπεί σε ένα συναισθηματικό roller coaster για αυτά.

Δίδυμος

Οι σχέσεις σου παίρνουν έναν ουσιαστικό και σημαντικό ρόλο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να ανακαλύψεις ότι περνάς γρήγορους, ανέλπιστους χωρισμούς την ίδια ώρα που σφυρηλατείς σχέσεις που είναι βαθιές και μοιάζουν καρμικές. Δεν είναι όλες οι σχέσεις προορισμένες να κρατήσουν για πάντα και μερικές φορές ένας άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σου για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αφήνει ένα αποτύπωμα που διαρκεί. Αποδέξου την αγάπη στη ζωή σου. Είναι γραφτό να είναι εκεί.

Παρθένος

Τι ονομάζεις “σπίτι; Όταν σκέφτεσαι το σπίτι, τι έρχεται πρώτο στο μυαλό σου; Αυτή η ηλιακή έκλειψη σου δείχνει ότι το σπίτι δεν είναι ένα μέρος, ένας άνθρωπος ή ένα πράγμα. Είναι κατάσταση του μυαλού. Αυτή η έκλειψη σε αναγκάζει να αλλάξεις την οπτική σου για το τι είναι σπίτι και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να συνηθίσει σε μια νέα πραγματικότητα. Αυτή η ηλιακή έκλειψη σε ενθαρρύνει να εμβαθύνεις με συμπόνια φροντίζοντας τους αγαπημένους σου και επιτρέποντας στον εαυτό σου να σε φροντίσουν επίσης. Λύσε τα θέματα που κρύβονται στις ρίζες.

Τοξότης

Μπορεί να βιώνεις τόσες πολλές αλλαγές ταυτόχρονα που νιώθεις ότι επαναπροσδιορίζεις ολόκληρη την ταυτότητά σου. Όλα όσα στηριζόσουν σε αυτά για να νιώθεις ο εαυτός σου είναι στον αέρα, αυτή η ηλιακή έκλειψη αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου. Μοιάζει σαν να έχεις μείνει έξω στο κρύο για λίγο αλλά αυτό το πολύτιμο συναίσθημα είναι σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας. Αφήνεις πίσω σου περιοριστικές απόψεις για τον εαυτό σου και αναγκάζεσαι να σε δεις με πιο βαθύ τρόπο. Γνώρισε τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Είναι ώρα να πάρεις στα σοβαρά τους στόχους σου και να τους κυνηγήσεις. Εξάλλου, αυτή η ηλιακή έκλειψη αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή στην καριέρα και πιθανότατα και για τη φήμη σου. Μπορεί να εγκαταλείψεις ένα μονοπάτι και να ξεκινήσεις ένα νέο που ταιριάζει πιο πολύ στα ενδιαφέροντά σου. Μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστείς τον εαυτό σου ή να ανταγωνιστείς με έναν τρόπο που ποτέ δεν θεωρούσες ότι είχες τις αντοχές να το κάνεις. Παίρνεις μια γεύση από το μέλλον και ρωτάς τον εαυτό σου που θέλεις να τερματίσει η γραμμή.

Πηγή: marieclaire.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ