Ίδρωσαν οι Τούρκοι στο Καστελλόριζο: Είδαν να αναδύεται ξαφνικά το υποβρύχιο Παπανικολής

Ηχηρό μήνυμα των Ενόπλων Δυνάμεων με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, μέσω Καστελλόριζου.

Του Χρήστου Μαζανίτη – enikos.gr

Και ξαφνικά, στις τουρκικές δυνάμεις που βρίσκονται στο Κας (Αντίφελος όπως είναι η ελληνική ονομασία) της πόλης απέναντι από το Καστελλόριζο, σήμανε συναγερμός.

Από το πουθενά, το υποβρύχιο – φάντασμα του Πολεμικού Ναυτικού, ο μεγαλύτερος εφιάλτης του τουρκικού Στόλου, το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, αναδύθηκε έξω από το λιμάνι του νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης, στο πλαίσιο της άσκησης Παρμενίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ήταν μια εντολή του ίδιου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλωρου.

Η φωτογραφία με το υποβρύχιο

Ίδρωσαν οι Τούρκοι στο Καστελλόριζο: Είδαν να αναδύεται ξαφνικά το υποβρύχιο Παπανικολής - Εικόνα 1

“Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελλόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν” ανέφερε στο μήνυμα του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, προσθέτοντας: “Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!”.

Ίδρωσαν οι Τούρκοι στο Καστελλόριζο: Είδαν να αναδύεται ξαφνικά το υποβρύχιο Παπανικολής - Εικόνα 2 Ίδρωσαν οι Τούρκοι στο Καστελλόριζο: Είδαν να αναδύεται ξαφνικά το υποβρύχιο Παπανικολής - Εικόνα 3

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ