Ηλεία: Εργοδότης έλουσε με καυτό καφέ 60χρονη και το 2χρονο εγγονάκι της επειδή ζήτησε δεδουλευμένα

Ένα μπρίκι με καυτό καφέ εμφανίζεται να πέταξε ο πατέρας ενός αγρότη στο χωριό Ξυλοκέρα Ηλείας σε μια 60χρονη γυναίκα που πήγε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του γιου της κρατώντας στην αγκαλιά το 2χρονο εγγονάκι της. Το νήπιο έχει υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο κι η άτυχη 60χρονη Βουλγάρα στο στήθος. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο κι έχει ήδη προκαλέσει την παρέμβαση της Εισαγγελέως Πύργου.

Όπως εξήγησε στο koutipandoras.gr ο συνήγορος της 60χρονης και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, η κυρία Γεωργία Ράτκα Γεωργίεβα πήγε να ζητήσει 120 ευρώ που ο αγρότης χρωστούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια στο γιο της.  Ο τελευταίος έχει φύγει μετανάστης στη Γερμανία μαζί με τη γυναίκα του, έχοντας αφήσει στην 60χρονη το 2χρονο παιδάκι τους.

Παρά το μικρό ποσό και το μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα υπήρξε ένταση και τότε ο πατέρας του αγρότη πέταξε ένα μπρίκι με καυτό καφέ στην 60χρονη και το παιδάκι, προκαλώντας τους εγκαύματα. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο patrisnews.gr.

“Πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά ιδιαίτερα σοβαρό” τονίζει ο κ. Δημητρουλόπουλος που ωστόσο θεωρεί πως “δεν έχουμε μια περίπτωση συστηματικής εκμετάλλευσης και κακομεταχείρισης τύπου Μανωλάδας”.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ