Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρεξήγηση με τη Βίκυ Καγιά: Όπου δεν χωράω, φεύγω

gossip

Απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Δευτέρας.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στο GNTM όσο και στα πρόσωπα που το πλαισιώνουν καθώς μέχρι την περασμένη σεζόν αποτελούσε και εκείνη κομμάτι του reality μόδας του Star Channel.

«Έκανα ψυχοθεραπεία όταν επέστρεψα στην Ελλάδα για το GNTM για την ένταξή μου στα ελληνικά δεδομένα. Πήγα κι έκανα δύο δοκιμαστικά. Ένα με τον Δημήτρη και τη Βίκυ κι ένα με τον Άγγελο και τον Δημήτρη. Ήξερα από την αρχή ότι θα είμαστε εμείς οι τέσσερις, πριν μου το πουν. Κρατάω επαφές όχι όμως όπως πριν που ήμασταν όλη τη μέρα μαζί. Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι δέκα χρόνια. Τον Άγγελο τον έχω δει εδώ που ήρθε και μου μίλησε στο καμαρίνι και με τη Ζεν μερικές φορές στα μηνύματα», ανέφερε μεταξύ άλλων αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στην συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε και για την παρεξήγηση που φέρεται να είχε με τη Βίκυ Καγιά.

«Δεν έχω ασχοληθεί με αυτή την κατάσταση. Ότι και αν υπήρχε και όπως κι αν έφτασε σε εμένα, εγώ είμαι αλλού, έφυγα… Όπου δεν χωράω, φεύγω. Είμαι μια χαρά. Είναι πολύ δύσκολο να με στεναχωρήσει κάτι» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ