Ηλικιωμένη γυναίκα πλησιάζει νεαρό άνδρα επειδή της φάνηκε αγχωμένος. Αυτό που συνέβη δευτερόλεπτα μετά; Ένα μάθημα ζωής για όλους μας!

Με την κίνηση και τη φασαρία στους σταθμούς του μετρό, είναι εύκολο να χαθείς μέσα στο πλήθος. Όλοι βιάζονται να φτάσουν στον επόμενο προορισμό τους.

Αλλά μερικές φορές, όταν κάποιος σταματήσει και ρίξει μια ματιά τριγύρω του, θα γίνει μάρτυρας σε απίστευτες ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις.

Ηλικιωμένη γυναίκα πλησιάζει νεαρό άνδρα επειδή της φάνηκε αγχωμένος. Αυτό που συνέβη δευτερόλεπτα μετά; Ένα μάθημα ζωής για όλους μας! - Εικόνα1

Τέτοια ήταν η περίπτωση του Redd Desmond Thomas. Καθώς περίμενε σε ένα σταθμό στην Ατλάντα, παρατήρησε μια ηλικιωμένη γυναίκα να προσεγγίζει ένα νεαρό άνδρα.

Φαινόταν να προσπαθούσε να δέσει τη γραβάτα του.

Η γυναίκα θα μπορούσε να αγνοήσει την επίμονη προσπάθειά του, θα μπορούσε να κοιτάζει τη δουλειά της και να τον αφήσει να κάνει τη δική του, αλλά αντί για αυτό, παρενέβη.

«Ξέρετε πώς να δέσετε σωστά μια γραβάτα;» τον ρώτησε.

Όταν εκείνος απάντησε όχι, φώναξε τον άντρα της και του ζήτησε να έρθει να του δείξει το σωστό τρόπο για να δένει μια γραβάτα.

Ο Thomas θυμάται ότι “χωρίς κανένα δισταγμό”, έδειξε στον νεαρό άντρα βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το δέσιμο της γραβάτας. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Thomas, ο ηλικιωμένος άντρας έβλεπε το νεαρό άνδρα να κάνει μόνος του τη διαδικασία.

Είναι άγνωστο που πήγαινε ο νεαρός άντρας. Αλλά είτε πρόκειται για μια συνέντευξη για δουλειά είτε κάτι άλλο, επειδή ένας ξένος σταμάτησε και τον παρατήρησε, έλαβε ένα μάθημα ζωής, που χωρίς αμφιβολία ήταν χρήσιμο εκείνη την ημέρα και θα του παραμείνει χρήσιμο για τα επόμενα χρόνια.

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ