Ισραηλινός ρεπόρτερ μαχαιρώνεται κατά λάθος σε τηλεοπτική επίδειξη για την ασφάλεια αλεξίσφαιρου γιλέκου!

Ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος μαχαιρώθηκε κατά λάθος από τον αντιπρόεδρο μιας εταιρείας κατασκευής αλεξίσφαιρων γιλέκων, ο οποίος προσπαθούσε να του αποδείξει την αντοχή τους. Ο Ειτάμ Λαχόβερ φόρεσε την «πανοπλία» για τις ανάγκες ενός ρεπορτάζ για τις ειδήσεις του καναλιού Channel 1, εν μέσω ενός συνεχούς κύματος επιθέσεων στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη.

Ισραηλινός ρεπόρτερ μαχαιρώνεται κατά λάθος σε τηλεοπτική επίδειξη για την ασφάλεια αλεξίσφαιρου γιλέκου! - Εικόνα0

Ο Γιανίβ Μοντάκιο, αντιπρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας, έβγαλε από την τσέπη του ένα ατσάλινο μαχαίρι που όπως δήλωσε χρησιμοποιείται από στρατούς σε όλο τον κόσμο.   «Θα με μαχαιρώσεις με αυτό;» ρώτησε ο Λαχόβερ κοιτάζοντας το όπλο επιφυλακτικά.

«Ναι» απάντησε ο Μοντάκιο. «Δεν χρειάζεται να φοβάσαι, είμαστε πολύ σίγουροι για το προϊόν μας. Αυτό το προϊόν μπορεί να σε προστατεύσει από μαχαίρια πιο ισχυρά από αυτό. Μην φοβάσαι – αν συμβεί κάτι, εδώ είμαι εγώ».   Στη συνέχεια γύρισε τον δημοσιογράφο και τον μαχαίρωσε πολλές φορές στην πλάτη. Στην τρίτη προσπάθεια όμως, η λεπίδα διαπέρασε το γιλέκο και η έκφραση του Λαχόβερ έδειξε πως κάτι δεν πάει καλά.

Ισραηλινός ρεπόρτερ μαχαιρώνεται κατά λάθος σε τηλεοπτική επίδειξη για την ασφάλεια αλεξίσφαιρου γιλέκου! - Εικόνα1

Ο Μοντάκιο φώναξε πανικόβλητος πως «αστόχησε» προτού σπεύσει να βοηθήσει τον τραυματισμένο ρεπόρτερ να βγάλει το γιλέκο. Το ρεπορτάζ κόπηκε απότομα.   Μετά το περιστατικό ο Λαχόβερ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter πως δεν τραυματίστηκε σοβαρά. «Επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι, έκανα μερικά ράμματα και επέστρεψα στο σπίτι μου».

Ισραηλινός ρεπόρτερ μαχαιρώνεται κατά λάθος σε τηλεοπτική επίδειξη για την ασφάλεια αλεξίσφαιρου γιλέκου! - Εικόνα2

Ισραηλινός ρεπόρτερ μαχαιρώνεται κατά λάθος σε τηλεοπτική επίδειξη για την ασφάλεια αλεξίσφαιρου γιλέκου! - Εικόνα3

«Σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σας».   Ερωτηθείς για το περιστατικό από το Channel 2,  ο Μοντάκιο δικαιολογήθηκε λέγοντας πως μαχαίρωσε τον δημοσιογράφο σε μια περιοχή με λιγότερο προστατευτικό υλικό, αλλά πρόσθεσε πως η προηγούμενη δοκιμή στο γιλέκο ήταν επιτυχής.Ισραηλινός ρεπόρτερ μαχαιρώνεται κατά λάθος σε τηλεοπτική επίδειξη για την ασφάλεια αλεξίσφαιρου γιλέκου! - Εικόνα4

Από την ημέρα που ξέσπασε το νέο κύμα βίας στην περιοχή, πολλοί κάτοικοι της χώρας αγοράζουν τέτοιου είδους γιλέκα προκειμένου να προστατευτούν από πυροβολισμούς και μαχαιρώματα που μέχρι στιγμής έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 21 Ισραηλινούς και έναν Αμερικανό πολίτη. Οι δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ έχουν σκοτώσει 132 Παλαιστίνιους.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ