Καίτη Γκρέυ: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη – Η διάψευση για την άνοια από γνωστό δημοσιογράφο

Με μια φωτογραφία ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας διαψεύδει τα όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη πως η Καίτη Γκρέυ είναι σε προχωρημένη άνοια, δεν αναγνωρίζει κανένα κι έχει καιρό να την δει.

Πριν από λίγες ώρες ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας δημοσίευσε μία φωτογραφία με την σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια κατά την επίσκεψη του πνευματικού της.

«Εδώ και χρόνια ο πατέρας Κύριλλος μου ζητούσε να δει την Καίτη Γκρέυ. Σήμερα λοιπόν, πήγαμε, κοινωνήσαμε και βγάλαμε μια αναμνηστική φώτο.

Η Καιτάρα, όχι απλά έχει διαύγεια, αλλά θυμάται καθετί από την ιστορία της. Μην ακούτε αυτά που λένε.

Λέει η Καιτάρα του πατέρα Κυρίλλου: δεν νομίζω ότι έχω αγαπήσει άλλον άνθρωπο σαν τον Νικολάκη μου. Είναι ο θετός μου γιος. Και για μένα είσαι δεύτερη μάνα μου, Καιτούλα!» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ: «Η γιαγιά μου είναι σε προχωρημένη άνοια, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει»

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα και για την γιαγιά της, την Καίτη Γκρέυ.

«Την ώρα που τραγουδούσα ήρθε ένας γλυκύτατος κύριος και με σήκωσε στην αγκαλιά του και με κατέβασε από την πίστα για να με βγάλει έξω και να με πάρει μαζί του. Στα πρώτα μου βήματα μου χαμήλωναν τα μικρόφωνα, με έκοβαν από το πρόγραμμα και κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούσαν να μην παίζω στο ραδιόφωνο. Πριν αρκετά χρόνια είχα δώσει 8.000 ευρώ για ένα ρούχο. Το φοράω ακόμα», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη είπε στη συνέχεια:

«Φεύγοντας για τη Φάρμα άφησα τον μπαμπά μου μια χαρά και δυστυχώς μετά επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μην μου πει τίποτα για την κατάστασή του γιατί ήξερε πόσο ήθελα να πάω στη Φάρμα. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς διασωληνώθηκε, για μένα μπήκε τελεία».

Για τη γιαγιά της, την σπουδαία Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη είπε:

«Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ