Καλό σου Παράδεισο! Πατέρας Τριών Παιδιών ο Νεκρός Πιλότος – Σε ποια εταιρεία ανήκε το μοιραίο ελικόπτερο!

Πατέρας τριών παιδιών και απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν ο  Έλληνας πιλότος, του μοιραίου ελικοπτέρου. Πρόκειται για τον Νίκο Κ.  που εντοπίστηκε πρώτος στο βυθό και ανασύρθηκε νεκρός μαζί με τους Ρώσους Abramov M. και Davel A. που επιβιβάστηκαν στο Γαλατά έχοντας ως προορισμό το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο πιλότος Νίκος Κ. ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Είχε τελειώσει τη σχολή Ικάρων και είχε εργαστεί και στην Πολεμική Αεροπορία.

Που ανήκε το ελικόπτερο

H «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.» γνωστοποίησε με ανακοίνωση της ότι «σήμερα και περί ώρα 15.40 κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου ελικόπτερο τύπου Agusta A 109, ιδιοκτησίας της θυγατρικής της εταιρείας «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.», με αποτέλεσμα οι τρεις επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους.»

«Το ως άνω ελικόπτερο είχε παραχωρηθεί / εκμισθωθεί ήδη από ετών προς πλήρη διαχείριση και εκμετάλλευση στην εταιρεία με την επωνυμία «I FLY ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.»», αναφέρει η εισηγμένη και προσθέτει:

«Το ΔΣ της Εταιρείας εκφράζει τη λύπη του για το ως άνω θλιβερό γεγονός, θα ενημερώσει δε άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος»

Καλό σου Παράδεισο! Πατέρας Τριών Παιδιών ο Νεκρός Πιλότος – Σε ποια εταιρεία ανήκε το μοιραίο ελικόπτερο! - Εικόνα 2

Στο προφίλ του Έλληνα πιλότου στο Facebook υπάρχουν φωτογραφίες από όμορφες χαλαρές στιγμές από τα ταξίδια του και τις εξορμήσεις με τη σύζυγο και τα παιδιά τους.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ