Κάμερον Ντίαζ: «Είναι υπέροχο να γίνεσαι μαμά στα 47 αλλά νιώθω ότι πρέπει να ζήσω έως τα 107 για να είμαι κοντά στην κόρη μου»

Επικαιρότητα

Η Κάμερον Ντίαζ έγινε μητέρα το 2020, σε ηλικία 47 ετών, και σύμφωνα με τα λεγόμενά της διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της. Όταν έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, με ανάρτησή της, δήλωσε χαρούμενη, ευλογημένη και ευγνώμων που ξεκινά μια νέα δεκαετία με ένα παιδί ενώ η προτεραιότητά της από δω και πέρα είναι η κόρη της. Σε μια πιο πρόσφατη συνένετυξή της, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως το να περνάει χρόνο με την κόρη της είναι «σκέτος παράδεισος», προσθέτοντας πως απολαμβάνει καθημερινά τις αλλαγές στο μωρό της. «Είναι τόσο ευχάριστο να παρακολουθείς την ανάπτυξη του παιδιού και να ξέρεις ότι βοηθάς κι εσύ σε αυτήν», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αυτοσαρκάζεται λέγοντας πως δεν έχει πια φωτογραφίες των σκύλων της στο κινητό της, ενώ τόσο εκείνη όσο και ο άντρας της ακούν όλη μέρα παιδικά τραγούδια τα οποία απολαμβάνουν.

Κάμερον Ντίαζ: «Είναι υπέροχο να γίνεσαι μαμά στα 47 αλλά νιώθω ότι πρέπει να ζήσω έως τα 107 για να είμαι κοντά στην κόρη μου» - Εικόνα 2

Η Κάμερον Ντίαζ, παρόλο που δηλώνει περήφανη μαμά που τρελαίνεται όταν η κόρη της κοιτάζει τον μπαμπά της με απεριόριστη αγάπη, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την πίεση του να γίνεσαι μαμά στα 47. Με το χαρακτηριστικό χιούμορ που τη διακρίνει, μάλιστα, είπε: «Nιώθω ότι πρέπει να ζήσω μέχρι τα 107 για να είμαι κοντά στην κόρη μου».

Παρόλα αυτά, τονίζει πως πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη και ισορροπημένη περίοδος της ζωής της και πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μητρότητα. «Όταν κάνεις οικογένεια στην ηλικία που το αποφάσισα εγώ, ξέρεις ότι πρόκειται για μια συνειδητή επιλογή για την οποία πρέπει να δουλέψεις σκληρά», προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ