Τα Καπάκια αγόρασαν έναν Ανυψωτικό Γερανό για τον Γιώργο!

Η δράση «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα» του Σώματος Εθελοντών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, έκανε την υπόσχεση της πράξη για άλλη μια φορά. Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, παραδώσαμε στον μικρό Γιώργο Καλογεράκο μαθητή του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κατερίνης, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνια κινητικά προβλήματα, ένα ολοκαίνουριο πτυσσόμενο τηλεχειριζόμενο ανυψωτικό γερανό, ARDOO Caresafe 140, που θα λύσει τις λειτουργικές του ανάγκες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα Σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς τους μεμονωμένους πολίτες,όλα τα σημεία συλλογής μας σε όλη την Ελλάδα, τις μεταφορικές εταιρείες Γραμμή Ρόδου, Ηροδοτος και Εγνατία ΕΠΕ,την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Ευστρατίου, για την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια να δώσουμε χαρά σε έναν ακόμα συνάνθρωπο μας και τέλος όλους τους εθελοντές και ειδικά την ομάδα της δράσης μας που συνεχίζει να δουλεύει ακατάπαυστα και ακούραστα.

Τα Καπάκια αγόρασαν έναν Ανυψωτικό Γερανό για τον Γιώργο! - Εικόνα1

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, καθώς ένα άλλο παιδί, μια άλλη οικογένεια θα περιμένουν με ανυπομονησία να γίνει το όνειρο τους πραγματικότητα. Ένα πλαστικό σκουπίδι για εμάς όπως το καπάκι, είναι μια ανάσα για κάθε παιδάκι με αναπηρία.

Τα Καπάκια αγόρασαν έναν Ανυψωτικό Γερανό για τον Γιώργο! - Εικόνα2

Τα Καπάκια αγόρασαν έναν Ανυψωτικό Γερανό για τον Γιώργο! - Εικόνα3

Πηγή: blackmonday.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ