Κάποτε έκαψε πολλές καρδιές, σήμερα είναι μαμά: Πώς είναι η Τερέζα των “Μazoo and the Zoo” στα 37 της χρόνια

H τραγουδίστρια των παιδικών μας αναμνήσεων, Τερέζα, από τους Mazoo & The Zoo, σήμερα είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ άλλοτε.

Τουλάχιστον συγκινητικό να μαθαίνεις πως η κοπέλα που άκουγες σε μικρή ηλικία στους Μazoo and the Zoo έχει δημιουργήσει την οικογένειά της. Αν είσαι παιδί των ’90s, αν γεννήθηκες δηλαδή σε αυτή τη δεκαετία και είχες περάσει τα 10 – 12 πρώτα έτη της ζωής σου, τότε το ALTER ήταν ένα κανάλι που σε σημάδεψε. Εκεί έβλεπες Μαρσουπιλαμί, εκεί έμαθες τον Κίμωνα και το Gang του, εκεί πρωτάκουσες τους Μazoo and the Zoo. Τότε θα είδες και θα ερωτεύτηκες το χαμόγελο και την ομορφιά της ξανθιάς Τερέζας.

Η Τερέζα Σάσσου εντυπώθηκε για τα καλά στη μνήμη του κοινού, κατά κύριο λόγο ως εξωτερική εμφάνιση και ελάχιστα ως όνομα. Από την εποχή του συγκροτήματος, που επανήλθε για λίγο πριν μερικά χρόνια ως Xanazoo, έχουν περάσει αρκετά χρόνια και από τότε έχουν αλλάξει όλα στη ζωή της Τερέζας.

Σήμερα, η Τερέζα είναι 37 ετών κι έχει κάνει οικογένεια. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη, με τον οποίο είναι μαζί περίπου 3 χρόνια και πριν έξι μήνες υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι.

Η ίδια είναι μια χαζομαμά και οι περισσότερες αναρτήσεις της είναι πάντοτε αγκαλιά με τον μπόμπιρά τους.

Δείτε την Τερέζα σήμερα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tereza Sassou (@tereza_sassou)

Κάποτε έκαψε πολλές καρδιές, σήμερα είναι μαμά: Πώς είναι η Τερέζα των “Μazoo and the Zoo” στα 37 της χρόνια - Εικόνα 1

Κάποτε έκαψε πολλές καρδιές, σήμερα είναι μαμά: Πώς είναι η Τερέζα των “Μazoo and the Zoo” στα 37 της χρόνια - Εικόνα 2

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ