«Καταπέλτης» η Γερμανού για Τούνη: «Δεν έχει μέτρο, κάνει υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής»

Την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για την αεροπορική εταιρεία που της ζήτησε χρήματα για τα παραπάνω κιλά στη βαλίτσα της σχολίασε σήμερα η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε σήμερα στην αντίδραση της γνωστής influencer μετά από περιστατικό που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιο της παρουσιάστριας για την Τούνη

Η παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν τη γνωρίζω την Ιωάννα. Δεν τη γνωρίζω καθόλου ως άνθρωπο, οπότε δε μπορώ να έχω άποψη για την Ιωάννα, σαν Ιωάννα Τούνη. Αλλά την έχω παρακολουθήσει, τόσο… όσο, μέσα από τα social media της, όπως ο περισσότερος κόσμος. Επειδή λοιπόν δε την γνωρίζω, δε θέλω και να την κρίνω σαν άνθρωπο. Γιατί δεν τη ξέρω. Πιστεύω πως δεν είναι ένας κακός άνθρωπος.

Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή τη διακρίνει μια αμετροέπεια. Δεν έχει μέτρο. Μέσα στον ενθουσιασμό της επειδή έχει πάρα πολλούς followers… Είναι παραπάνω παρορμητική από ότι θα έπρεπε και χειρίζεται λίγο λάθος τα social media της. Δηλαδή αντί να επηρεάσει τον κόσμο ως influencer σε καλά πράγματα, κάνει μια υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής ως μη όφειλε να την κάνει.

Δηλαδή το ψωμόλυσσες στην αεροπορική εταιρεία και τους πέταξα… Οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν. Δε βλέπουν ποιος είναι μπροστά τους. Για αυτούς είσαι ένας άνθρωπος που έχει υπέρβαρο στην αποσκευή τους. Θα στο χρεώσουν δεν πάει να πετάς μαζί τους κάθε μέρα και το θέμα λήγει εκεί».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ