Κατερίνα Καινούργιου στο J2US: H εξομολόγηση της για το μπούλινγκ και τις λογοθεραπείες

gossip
διάφορα

Βραδιά J2US η χθεσινή η οποία ήταν αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο. Στο πλατό του μουσικού σόου εμφανίστηκε και η Κατερίνα Κανούργιου η οποία μαζί με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη ερμήνευσαν το «Κοκορίκο» που είχε πει η αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία η «Κόμισσα της Κέρκυρας».

Η επιλογή του κομματιού δεν ήταν τυχαία καθώς η παρουσιάστρια μέσα από αυτό ήθελε να στείλει ένα μήνυμά και να κάνει στο κοινό μια ιδιαίτερη εξομολόγηση για το πρόβλημα της άρθρωσης που έχει από μικρή και στο πώς κατάφερε να αποδεχτεί την «αδυναμία» της και να τη στρέψει υπέρ της.

«Δεν ήταν τυχαίο το τραγούδι που διαλέξαμε. Όταν ήμουν μικρή έλεγα το “ρο” “γάμα”. Έκανα λογοθεραπείες για πολλά χρόνια. Στο τέλειο σημείο δεν έφτασε ποτέ. Όταν άρχισα τηλεόραση ήμουν αυτή που δεν έλεγε το “ρο” και υπέστη ένα bullying αρκετά έντονο μέχρι που πήγα στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά που μου είπε να κάνω την αδυναμία μου προτέρημα. Κάτι που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ανασφαλείς αν το αγαπήσουμε και το τρολάρουμε και αυτοσαρκαστούμε μέσα από αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό μας που να μας βγει σε καλό τελικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Βίκυ Σταυροπούλου συμφώνησε με τα λεγόμενά της και είπε ότι κάνει το ίδιο με το σώμα της.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ