Κατερίνα Καινούργιου: «Πολλές γυναίκες στη δική μου ηλικία έχουν τοξικές σχέσεις, γι’ αυτό είναι μόνες τους» (βίντεο)

Δέστε τους

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στις σχέσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, στους τοξικούς ανθρώπους και στους κύκλους που κλείνουν.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου σε παλιότερες σχέσεις της

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια μιλώντας για τους πρώην συντρόφους της, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει σε τοξική σχέση, υπογραμμίζοντας «είναι και η έκλειψη αυτή, είμαι και Ταύρος και με έχει επηρεάσει από χθες. Φοβάμαι μην αρχίσω και λέω πράγματα που δεν πρέπει. Με φοβάμαι. Να πω κάτι αστρολογικό, πέρα από την πλάκα. Χθες ήταν μια πολύ σημαντική σεληνιακή έκλειψη, εγώ ασχολούμαι λίγο με τα αστρολογικά. Κλείνουν κύκλοι οριστικά, δεν ξανανοίγουν οι παλιοί κύκλοι. Είναι πολύ ωραία αφορμή να κάνετε καινούργια πράγματα και να ανοίξετε νέους κύκλους. Τέρμα στα παλιά τα τοξικά. Πάμε για καινούργια. Να μην επιστρέφουμε στα παλιά τα τοξικά. Σας το λέει ένας άνθρωπος που έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω. Καταργείς τον έναν κύκλο και προχωράς και πας στον επόμενο. Πας για το καλύτερο».

Η Κατερίνα Καινούργιου υπήρξε σε τοξική σχέση

Και συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου «επειδή μας παρακολουθεί και πάρα πολύς κόσμος, να πω ότι δεν είμαι η μόνη περίπτωση γυναίκας, υπάρχουν πολλές γυναίκες και στη δική μου ηλικία, που είναι μόνες τους και έχουν κάνει λάθος επιλογές, έχουν βρεθεί σε τοξικές σχέσεις και τους πήρε καιρό να το καταλάβουν. Έρχεται η κατάλληλη στιγμή και προχωράς. Βλέπει και ο μπαμπάς μου. Πάμε να προχωρήσουμε γιατί βλέπει και ο μπαμπάς μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ