Κατερίνα Καραβάτου: “Καταπίεζα τον εαυτό μου για χρόνια. Έκανα την επανάστασή μου και ξέσπασα, τώρα ξέρω τι θέλω”

Επικαιρότητα

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου την οποία φέτος την απολαμβάνουμε από έναν ρόλο που δεν μας είχε συνηθίσει μιας και παρουσιάζει το “παιχνίδι” μόδας “My Style Rocks” φιλοξενήθηκε σήμερα από την Μαρία Μπακοδήμου.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή “Γειά σου” και έδωσε μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξη. Με αφορμή και την γιορτή της μητέρας η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε και στα παιδιά της αλλά και στην σχέση με τους γονείς της. Ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον τρόπο με τον οποίο καταπίεζε τον εαυτό της για πολλά χρόνια μέχρι να ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι και τι θέλει να κάνει.

«Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα. Όταν ήμουν μικρή δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Ένιωθα ότι πρέπει να είμαι πολύ καθώς πρέπει, πολύ καλό παιδί. Ήθελα πάντα οι γονείς μου να είναι εξαιρετικά περήφανοι. Δεν ήθελα ποτέ να βρει κάποιος κάτι να πει κάτι αρνητικό στους γονείς μου για μένα. Έχω μεγαλώσει πολύ έτσι. Είναι καταπιεστικό.

Κ. Καραβάτου: «Δεν ήθελα ποτέ κάποιος να βρει να πει κάτι στους γονείς μου για εμένα»

Έχω αφήσει πολλά στην άκρη εξαιτίας αυτού τα οποία μετά, όταν τα βρήκα μπροστά μου τα αντιμετώπισα. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβω ποια ήταν αυτά, τι πραγματικά θέλω. Τώρα είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου. Έχω κάνει μεγάλη διαδρομή. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου» πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ