Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Τα άσχημα σχόλια και η “άδικη” κριτική που δέχτηκε για τα… αθλητική παπούτσια της στην Ρόδο

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφτασε στη Ρόδο, προκειμένου να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα και η εμφάνισή της, καθώς και οι στιλιστικές της επιλογές, σχολιάστηκαν αρνητικά.

Ειδικότερα, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας αφίχθη στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, για να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για την 73η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκάνησου με την Ελλάδα.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις εκδηλώσεις ενσωμάτωσης της Ρόδου και της Καλύμνου στην Ελλάδα

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποδέχτηκε την πρόταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, ώστε να δώσει το “παρών” στις φετινές εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης που πραγματοποιούνται μέσα σε σκληρό lock down σε Ρόδο και Κάλυμνο και μάλιστα την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο.

Οργισμένα σχόλια για την εμφάνιση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Η εμφάνιση της προέδρου, ωστόσο, μόνο σε επίσημη επίσκεψη δεν παρέπεμπε, με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει σάλος στο διαδίκτυο με οργισμένα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρεί ότι για ακόμα μια φορά προσέβαλε όχι μόνο τον θεσμό, αλλά και την ίδια την επέτειο, την ίδια στιγμή που οι τουρκικές προκλήσεις και η αμφισβήτηση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας ειδικά στα Δωδεκάνησα, απαιτούν απόλυτη σοβαρότητα από τους κυβερνώντες.

Χαρακτήρισαν casual την εμφάνιση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Οι χρήστες των social media επικεντρώθηκαν στα παπούτσια που φόρεσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και πολλοί σχολίασαν ότι τα συγκεκριμένα υποδήματα είναι πολύ casual και δεν συνάδουν με τον θεσμό. Κάποιοι ανέφεραν ότι παρότι πρόκειται για παπούτσια μάρκας Hogan, τα οποία είναι πολύ ακριβά, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε να προτιμήσει ένα ζευγάρι κλασικά μοκασίνια ή γόβες, όπως, άλλωστε, φορούσε σε παλαιότερες εμφανίσεις της.

Άλλοι πάλι έσπευσαν να υποστηρίξουν την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Πολλοί, ωστόσο, είχαν αντίθετη άποψη, χαρακτήρισαν άδικη την όποια κριτική, υποστήριξαν το κομψό, μοντέρνο στιλ της και ανέφεραν πως η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοκρατίας στη χώρα μας εισάγει στον θεσμό έναν σύγχρονο αέρα, μακριά από τυπικότητες και ξεπερασμένη εθιμοτυπία.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Τα άσχημα σχόλια και η “άδικη” κριτική που δέχτηκε για τα… αθλητική παπούτσια της στην Ρόδο - Εικόνα 1

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Τα άσχημα σχόλια και η “άδικη” κριτική που δέχτηκε για τα… αθλητική παπούτσια της στην Ρόδο - Εικόνα 2

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ