Κατερίνα Βισέρη: Το μήνυμα – παράπονο για την αποχώρηση της από το GNTM

gossip

Τι έγραψε η πρώην παίκτρια του GNTM;

Η Κατερίνα Βισέρη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM μετά τη φωτογράφηση με τα έθνικ ρούχα. Οι κριτές αποφάσισαν πως εκείνη και η Έλντα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες από τα κορίτσια που διαγωνίζονται και κράτησαν στο παιχνίδι τη δεύτερη.

Σε ανάρτηση της στο instagram, η πρώην παίκτρια του GNTM άφησε να εννοηθεί πως έχει παράπονο με την εξέλιξη αυτή μιλώντας περί αδικίας και κάνοντας λόγο για μη αντικειμενικά κριτήρια.

«Ένα όμορφο ταξίδι «μόδας» που τελείωσε σήμερα και ένα ακόμα μάθημα που μου δόθηκε στο ταξίδι της ζωής. Τα ταξίδια προσφέρουν αναμνήσεις, εικόνες, μυρωδιές μα πάνω από όλα προβληματίζουν και ανοίγουν ορίζοντες. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη, την ενθάρρυνση, τα υπέροχα μηνύματα σας, μα πάνω από όλα για την αθώα αγάπη που μου δείχνετε. Η ζωή καμιά φορά είναι άδικη κρίνοντας χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στο χέρι μας είναι να επιμορφωθούμε, ώστε να γίνουμε οι καλύτεροι κριτές του εαυτού μας. ❤ #teamKaterina #gntm2018» ανέφερε συγκεκριμένα η Κατερίνα Βισέρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα όμορφο ταξίδι «μόδας» που τελείωσε σήμερα και ένα ακόμα μάθημα που μου δόθηκε στο ταξίδι της ζωής. Τα ταξίδια προσφέρουν αναμνήσεις, εικόνες, μυρωδιές μα πάνω από όλα προβληματίζουν και ανοίγουν ορίζοντες. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη, την ενθάρρυνση, τα υπέροχα μηνύματα σας, μα πάνω από όλα για την αθώα αγάπη που μου δείχνετε. Η ζωή καμιά φορά είναι άδικη κρίνοντας χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στο χέρι μας είναι να επιμορφωθούμε, ώστε να γίνουμε οι καλύτεροι κριτές του εαυτού μας. ❤ #teamKaterina #gntm2018

View this post on Instagram

Ένα όμορφο ταξίδι "μόδας" που τελείωσε σήμερα και ένα ακόμα μάθημα που μου δόθηκε στο ταξίδι της ζωής. Τα ταξίδια προσφέρουν αναμνήσεις, εικόνες, μυρωδιές μα πάνω από όλα προβληματίζουν και ανοίγουν ορίζοντες. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη, την ενθάρρυνση, τα υπέροχα μηνύματα σας, μα πάνω από όλα για την αθώα αγάπη που μου δείχνετε. Η ζωή καμιά φορά είναι άδικη κρίνοντας χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στο χέρι μας είναι να επιμορφωθούμε, ώστε να γίνουμε οι καλύτεροι κριτές του εαυτού μας. ❤ #teamKaterina #gntm2018

A post shared by Kata Visseri (@katerinavisseri) on

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kata Visseri (@katerinavisseri) στις 29 Οκτ, 2018 στις 2:40 μμ PDT

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ