Κυψέλη: Τράβηξε βίντεο τον δράστη που της επιτέθηκε μέρα μεσημέρι και τον αναγνώρισαν άλλες 3 γυναίκες

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης έπεσε μία νεαρή κοπέλα το μεσημέρι της Κυριακής στην Κυψέλη.

Η κοπέλα μιλώντας στο OPEN, περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης, ενώ όπως ανέφερε, κατέγραψε τον δράστη σε βίντεο γεγονός που τελικά οδήγησε στη σύλληψή του.

«Την Κυριακή που μας πέρασε 12:15 το μεσημέρι κατέβαινα ένα πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης και σταμάτησα για μία στιγμή να περάσει ένα αυτοκίνητο πριν διασχίσω το δρόμο», λέει στο OPEN η νεαρή κοπέλα που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση.

«Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται από πίσω μου ένας άνδρας με πιάνει από το ύψος των μηρών και σπρώχνει την περιοχή που βρίσκονται τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά μου. Και επανέλαβε αυτή την κίνηση αρκετές φορές. Μόλις με άφησε και γύρισα και τον είδα μου είπε “Σ’ ευχαριστώ”», προσθέτει.

«Ήθελε με κάποιο τρόπο να με κάνει συνένοχο σε αυτό που μόλις είχε γίνει. Συνέχισε να επαναλαμβάνει αυτή τη φράση ακόμα και όταν άρχισα να φωνάζω. Εγώ συνέχισα να φωνάζω γιατί ήθελα να γνωστοποιήσω σε όσους ήταν γύρω και έβλεπαν τι ακριβώς είχε κάνει αυτός ο άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψω τα χαρακτηριστικά του. Μετά έτρεξα στο αγόρι μου που δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, ήταν πέντε λεπτά μακριά. Καλέσαμε το 100 και έπειτα πήγα στο τμήμα και κατέθεσα τη μήνυση», συμπλήρωσε.

Σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα μέρα μεσημέρι στην Κυψέλη – Συγκλονίζει η καταγγελία της

Σύμφωνα με την ίδια το βίντεο που κατέγραψε με τον δράστη οδήγησε στο να επικοινωνήσουν μαζί της έξι γυναίκες που δέχθηκαν παρόμοια επίθεση.

«Μετά τη μήνυση ανέβασα μία δημοσίευση σε γνωστή ομάδα της Κυψέλης όπου είπε ότι μου έχει γίνει μία σεξουαλική επίθεση και ζήτησα από όσες ή όσους έχουν βιώσει κάτι τέτοιο να επικοινωνήσουν μαζί μου και να πάνε στο τμήμα της Κυψέλης όπου βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος. Και δυστυχώς μέσα σε λίγες ώρες επικοινώνησαν μαζί μου έξι γυναίκες. Από την ίδια περιοχή. Οι τρεις από αυτές ήταν από τρεις διαφορετικούς άνδρες και οι άλλες τρεις από τον ίδιο. Τον αναγνώρισαν. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Και τώρα είμαστε σε αναμονή», κατέληξε.

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ