Κλέλια Ρένεση: Η απάντησή της σε όσους την κατέκριναν επειδή πήρε το παιδί της στην πορεία

Ελλάδα
Επικαιρότητα

Η Κλέλια Ρένεση βρέθηκε πριν μερικές μέρες στο Σύνταγμα, σε πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και σε βίντεο που ανάρτησε στα social media, φαίνεται πως έχει στην αγκαλιά της την 4χρονη κόρη της.

Όπως η ίδια έκανε γνωστό, δέχτηκε έντονη κριτική για το γεγονός, ότι πήρε το παιδί της στην πορεία και πολλοί υποστήριξαν, ότι εξέθεσε την κόρη της σε κίνδυνο.

Μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός απάντησε στα αρνητικά σχόλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Ανάμεσα σε όσα έγραψε στην ανάρτηση, τόνισε ότι: «Εγώ μάχομαι για όλα τα παιδιά, δικά μου ή δικά σας δεν έχει σημασία. Η ασφάλειά του δικού μου παιδιού όταν εγώ είμαι παρούσα είναι δεδομένη. Κάντε μας τη χάρη ψυχοπονιάρηδες κ κατεβείτε σε καμία διαμαρτυρία για το κοινό κάλο κ αφήστε την υπερευαισθησία κ την υποκριτική τέχνη για κάνα σανίδι. ΚΟΙΝΩΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ, ΛΥΣΣΑΤΕ Κ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ.

Υγ. Τα μικρά παιδιά τα είχαμε όλοι στην άκρη της συγκέντρωσης, με εύκολη διαφυγή, κ μηδέν ρίσκο. Οι μεγάλοι πηγαινοερχόμασταν στα σημεία .

Εγώ θεωρώ ότι ασφαλίζω το παιδί μου μαθαίνοντας του τον τρόπο να ζει, να διαμαρτύρεται για τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου, να μαθαίνει να ζει χωρίς κινητά κ οθόνες, να ξέρει πότε να φυτεύει την τομάτα, να ξέρει να κοιτάει το φεγγάρι στο ολοσκόταδο. Είμαι πολύ επικίνδυνη μάνα τελικά…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ