«Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά, είναι το λιμάνι μου»: Δημόσια εξομολόγηση αγάπης από την Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη (βίντεο)

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Δέσποινα Βανδή στο καμαρίνι της, για λογαριασμό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Η τραγουδίστρια μίλησε για όλα στην Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ενώ το πρώτο μέρος της συνέντευξης προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή του Alpha.

Για τις αλλαγές στη ζωή της, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει restart όποτε θέλει. Η μεταστροφή έρχεται εκεί γύρω στα 40. Οι άνθρωποι είμαστε πολύ εγκλωβισμένοι να κάνουμε πράγματα που θεωρούμε οικεία. Μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το ποδαράκι μου έξω από αυτά που είχα συνηθίσει. Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω ότι κάτι άλλο πρέπει να κάνω επαγγελματικά. Έτσι τόλμησα και έκανα θέατρο και τηλεόραση, ενώ έλεγα “τι σχέση έχω εγώ με την τηλεόραση και αν ο κόσμος δεν με συμπαθήσει;”».

Η Δέσποινα Βανδή για το φλογερό ειδύλλιο με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε:

«Όσον αφορά στον έρωτα δεν ήταν κάτι που το επεδίωξα, ήταν κάτι που προέκυψε. Και δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία. Συμβαίνει κάτι γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας δε με απασχολεί καθόλου. Δεν κοιμάμαι τα βράδια με την άποψη του καθένα. Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα. Αισθάνομαι τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, είναι η χαρά μου.

Είμαστε εγκλωβισμένοι γιατί είμαστε μεγαλωμένοι έτσι. Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στο πότε θα σπουδάσεις, θα κάνεις παιδιά, γάμο. Ποιος σου είπε ότι μια γυναίκα 50 χρονών, αν θέλει να κάνει παιδιά, δεν μπορεί να κάνει; Μπορεί να μην μπορεί να κάνει με τον γνωστό τρόπο αλλά μπορεί να γίνει μάνα αν θέλει. Όταν κοιτάξεις στην ουσία αυτό που θες για σένα και σε κάνει χαρούμενο, δεν υπάρχει ηλικία σε αυτό το πράγμα. Όταν κάτι σε γεμίζει γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και μαμά. Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μας να είναι καλά. Από τη στιγμή που είναι καλά κι εμείς είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ