8 Κόλπα για να Αποκτήσετε Πιο Σαρκώδη Χείλη

 

Τα χείλη μαζί με τα μάτια, είναι τα πιο αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Για να τα τονίσουμε, που αγοράζουμε αμέτρητα χρώματα κραγιόν, ακούμε τις συμβουλές των bloggers ομορφιάς και ακολουθούμε τις καινοτομίες της κοσμετολογίας.

Σας προτείνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να γίνουν τα χείλη σας ακαταμάχητα.

Απολέπιση 8 Κόλπα για να Αποκτήσετε Πιο Σαρκώδη Χείλη - Εικόνα1 Προϊόντα απολέπισης ή μια μαλακή οδοντόβουρτσα μπορούν να απαλλάξουν τα χείλη από τα νεκρά κύτταρα. Μετά από ένα τέτοιο μασάζ, η εφαρμογή του κραγιόν θα γίνει με λείο και ιδανικό τρόπο.

Διόρθωση του περιγράμματος 8 Κόλπα για να Αποκτήσετε Πιο Σαρκώδη Χείλη - Εικόνα2 Το κονσίλερ μπορεί να διορθώσει το περίγραμμα των χειλιών: αρχικά ζωγραφίζουμε ένα φυσικό περίγραμμα, και στη συνέχεια με ένα μολύβι χειλιών κάνουμε το επιθυμητό περίγραμμα.

Γέμιση του περιγράμματος 8 Κόλπα για να Αποκτήσετε Πιο Σαρκώδη Χείλη - Εικόνα3 Για ένα εύκολο μακιγιάζ, γεμίστε το εσωτερικό των χειλιών με μολύβι χειλιών. Τονίστε το περίγραμμα χειλιών 8 Κόλπα για να Αποκτήσετε Πιο Σαρκώδη Χείλη - Εικόνα4 Με τη βοήθεια ενός κονσίλερ, τονίστε το περίγραμμα των χειλιών. Έτσι τα χείλη θα φαίνονται μεγαλύτερα.

Δημιουργία όγκου 8 Κόλπα για να Αποκτήσετε Πιο Σαρκώδη Χείλη - Εικόνα5 Για να κάνουμε τα χείλη πιο σαρκώδη, προσεκτικά περάστε τις γωνίες των χειλιών με μολύβι, και στο κέντρο προσθέστε κονσίλερ.

Επιλογή χρώματος κραγιόν 8 Κόλπα για να Αποκτήσετε Πιο Σαρκώδη Χείλη - Εικόνα6 Ανάλογα με χρώμα του δέρματος, διαλέγουμε το κατάλληλο χρώμα κραγιόν. Να θυμάστε ότι το περλέ κραγιόν τονίζει τις ατέλειες της επιδερμίδας, το μάτ κραγιόν κρύβει τον όγκο και η γυαλιστερή λάμψη δεν ταιριάζει πάντα.

Εφαρμόζουμε προσεκτικά το κραγιόν 8 Κόλπα για να Αποκτήσετε Πιο Σαρκώδη Χείλη - Εικόνα7 Για να κάνουμε εύκολα το περίγραμμα χειλιών, φτιάξτε ένα “Χ” στο κέντρο του πάνω χείλους. Στη συνέχεια, κάντε το εξωτερικό περίγραμμα και γεμίστε το εσωτερικό.

Τονίζουμε το κέντρο των χειλιών 8 Κόλπα για να Αποκτήσετε Πιο Σαρκώδη Χείλη - Εικόνα8 Για ένα πιο ρομαντικό μακιγιάζ, εφαρμόστε κονσίλερ στα χείλη σας, και στη συνέχεια γεμίστε το κέντρο με κραγιόν και απλώστε το.

 
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ