Κομμωτής μεταμορφώνει μελαχρινή κυρία με μακριά μαλλιά σε πανέμορφη Ξανθιά

Ο Christopher Hopkins είναι ο Makeover Guy και κάνει μεταμορφώσεις στο τοπικό του κομμωτήριο στη Μινεάπολη στις ΗΠΑ, αλλά είναι επίσης αρκετά δημοφιλής στο διαδίκτυο. Είναι τραγουδιστής, παραγωγός, επιχειρηματίας και συγγραφέας, αλλά η viral φήμη του προέρχεται από την εποχή που εργαζόταν στη βιομηχανία φροντίδας μαλλιών. Άνοιξε το κομμώτηριό του Christopher Hopkins στο St. Paul, Μινεσότα το 1990 και φιλοξένησε το show. Από τότε, έχει επικεντρωθεί στις μεταμορφώσεις.

Αυτό είναι κάτι που η Mary ανακάλυψε όταν πήγε στο στούντιο του Makeover Guy στη Μινεάπολη. Ήθελε ένα κούρεμα για να ανανεωθεί λίγο, αλλά κατέληξε να το βγαίνει σαν ένα νέο άτομο.

Κομμωτής μεταμορφώνει μελαχρινή κυρία με μακριά μαλλιά σε πανέμορφη Ξανθιά - Εικόνα 1

Προσφέρει διάφορες υπηρεσίες στο κεντρικό κομμωτήριό του, αλλά εξαρτάται πραγματικά από το τι ζητείται. Ορισμένες από τις επιλογές περιλαμβάνουν κούρεμα, βάψιμο μαλλιών, αποτρίχωση, μακιγιάζ και ολοκληρωτική μεταμόρφωση.

Ο Christopher κάνει περισσότερα από το να αλλάξει απλά την εμφάνιση των πελατών του, αλλάζει ζωές.

Ίσως γι ‘αυτό η Mary ήταν τόσο ενθουσιασμένη όταν μπήκε στο κομμωτήριο. Είχε κουραστεί από την εμφάνισή της και έψαχνε κάποια στο YouTube. Χρησιμοποιούσε το ίδιο χρώμα μαλλιών για πάνω από 20 χρόνια και ήξερε ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Το να κάνει ένα πιο κοντό κούρεμα ήταν ένα καλό ξεκίνημα.

Κομμωτής μεταμορφώνει μελαχρινή κυρία με μακριά μαλλιά σε πανέμορφη Ξανθιά - Εικόνα 2

Όταν ο Christopher αποκάλυψε το κούρεμα σε αυτήν και το χρώμα έμεινε έκπληκτη. Της έκανε ένα pixie κούρεμα με ξανθό πλατινέ χρώμα που της ταίριαζε. Ήταν σίγουρος ότι ο σύζυγός της θα το λάτρευε.

Το makeover ήταν ένα δώρο-έκπληξη επετείου για τον σύζυγό της επειδή έκλειναν τα 27 χρόνια γάμου. Ανυπομονούσε να του δείξει τη νέα της εμφάνιση.

Κομμωτής μεταμορφώνει μελαχρινή κυρία με μακριά μαλλιά σε πανέμορφη Ξανθιά - Εικόνα 3

Μπορείτε να δείτε τη μεταμόρφωση σε αυτό το βίντεο:

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ