Κονδυλάτος: «Έχω περάσει ωραία με τον Μπισμπίκη και την πρώην του, δεν έχω μιλήσει με την Βανδή και ούτε θέλω»(video)

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. «Με πειράζει όταν δεν μου φέρονται με ισάξιο τρόπο με τους άλλους. Δεν μπορεί πράγματα που σε κάποιους άλλους να λένε “δεν πειράζει, δεν τραγουδήσατε ωραία, αλλά είχατε κέφι” εμάς να μη μας αναγνωρίζουν ούτε αυτό, με ενοχλεί.

Κι επίσης με ενοχλεί όταν μιλάνε για μένα άσχημα. Αδικήθηκα από τα σχόλια των κριτών κι όχι επειδή έφυγα. Υπάρχουν κι άλλοι που αδικούνται κι εγώ προσωπικά θέλω να μου μιλάνε ωραία κι όποιος μου μιλάει θα με σέβεται, όπως σέβομαι κι εγώ τους άλλους», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Και συνέχισε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την κυρία Βανδή και ούτε θέλω. Δεν είναι το στυλ του ανθρώπου που θα μιλούσα εγώ. Και λυπάμαι πάρα πολύ που είμαι στη θέση να το πω αυτό γιατί τον κύριο Μπισμπίκη τον σέβομαι πάρα πολύ.

Έχουμε περάσει πολύ ωραία σε κάποιες διακοπές με τον άνθρωπο και την πρώην γυναίκα του. Είναι πολύ συμπαθής και πολύ ταλαντούχος κι εγώ είμαι σε δύσκολη θέση με όλο αυτό, αλλά δεν το έχω προκαλέσει εγώ. Αν μπορείτε, βάλτε το αυτό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ