Κόνι Μεταξά: «Με τον Μάριο Καπότση δεν έχουμε κανένα κοινό, στο πρόσωπό του βλέπω τον καλύτερό μου φίλο»

Λίγο πριν τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, η Κόνι Μεταξά μίλησε για τις τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά και τη γνωριμία τους.

Η γνωστή performer και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην προετοιμασία του γάμου της, την οποία όπως δήλωσε, ανέλαβε σχεδόν μόνη της.

«Εγώ έκανα όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Μάριος με βοήθησε πολύ στα τηλέφωνα για να κάνει τις επιβεβαιώσεις, πήρε περίπου 300 τηλέφωνα», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στους κουμπάρους τους: «Θα έχουμε έξι κουμπάρους, δεν ξέρω ποιος θα κάνει τι».

Όσο για τα κοινά στοιχεία που τη συνδέουν με τον αγαπημένο της, η Κόνι Μεταξά ανέφερε: «Δεν έχουμε κανένα κοινό, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα. Δεν έγινε μόνο μία πρόταση γάμου από τον Μάριο. Είναι απρόβλεπτος γενικά».

«Στον Μάριο βλέπω τον καλύτερο φίλο που έχω γνωρίσει. Βοηθάει ακόμα και τον άνθρωπο που δεν ξέρει. Με βάζει στη θέση του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα δυναμική. Αυτό που δεν αντέχω είναι ότι με μαλώνει συνέχεια», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απόφασή τους να μην επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο τους. Όπως είπε η Κόνι Μεταξά, δεν της φάνηκε παράλογο, αφού όντως «κανείς δεν ήθελε να φέρει τα παιδιά του στον γάμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ