Κωνσταντίνος Δέδες: Ο οδοντίατρος των επωνύμων, ο δεσμός με τη Μακρυπούλια, η ηλικία και η άγνωστη καταγωγή

Όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Ζέτα Μακρυπούλια διατηρεί σχέση με τον οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε και πηγαίνουν για γάμο.

Με τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να είναι έγκυος και να παντρεύεται τον Κωνσταντίνο Δέδε να έχουν πάρει «φωτιά», ψάξαμε και βρήκαμε μερικά άγνωστα στοιχεία για τον γνωστό οδοντίατρο.

Ο ίδιος εκτός από οδοντίατρος αρκετών διάσημων προσώπων έχει εκλεχτεί πρόεδρος στην Τεχνόπολη.

Ωστόσο αυτό που αγνοούν οι περισσότεροι για εκείνον είναι η καταγωγή του. Σε αυτό η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως στάθηκε τυχερή, καθώς δεν πρόκειται να την «φάνε» οι δρόμοι.

Κωνσταντίνος Δέδες: Ο οδοντίατρος των επωνύμων, ο δεσμός με τη Μακρυπούλια, η ηλικία και η άγνωστη καταγωγή - Εικόνα 1

Το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Δέδε

Ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά! Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής. Για χρόνια τον βλέπουμε στο πλευρό της παρουσιάστριας του Ρουκ Ζουκ Ζέτας Μακρυπούλια και όπως φαίνεται εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω από μία φιλική σχέση.

Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και την ζωή στο κέντρο της πόλης! Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει και έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα. Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του Αντ1, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων! Το κίνητρο του για να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου; «Βαρέθηκα να ακούω, αυτό δεν γίνεται»! Σε κάθε του βήμα συναντάμε τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ