Οι πιο κοντές αλλά… θαυματουργές σταρ του Χόλιγουντ [photos]

Τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα οι διάσημες που έχουν ύψος 1.20 με τα χέρια στην ανάταση! Ρίξε μια ματιά στις σταρ εκείνες που μπορεί να μην είναι το πρώτο μπόι, αλλά κατάφεραν να ξετρελάνουν το Χόλυγουντ.

Η Χίλαρι Νταφ έχει ύψος 1.60 και πάλι όμως αυτό δεν την εμπόδισε να εντυπωσιάσει στα πλαίσια του «τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια».

Οι πιο κοντές αλλά… θαυματουργές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα0

1, 57 η κολομπιάνα σταρ Σακίρα η οποία στα 38 της χρόνια μετρά μια γεμάτη καριέρα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον σύντροφό της Τζέραρντ Πικέ και τους δυο γιους τους.

Οι πιο κοντές αλλά… θαυματουργές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα1

Η Κάιλι Μινόγκ με το μόλις 1.52 ύψος της φαίνεται να μην χάνει τίποτα από τα λιγοστά αυτά εκατοστά. Τραγουδάει, χορεύει, κάνει σόου και εντυπωσιάζει ενώ για τις κοσμικές και μη εμφανίσεις της τα ψηλά τακούνια είναι με το μέρος της και όταν τα φοράει «στέκεται στο ύψος της»!

Οι πιο κοντές αλλά… θαυματουργές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα2

Η Σάλμα Χάγιεκ μπορεί να έχει ύψος 1.56 αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχει και κόμπλεξ με το ύψος της.

Οι πιο κοντές αλλά… θαυματουργές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα3

Η Εύα Λονγκόρια ξέρει πολύ καλά πώς να αναδείξει το μόλις 1.57 ύψος της! Τα μάξι φορέματα είναι οι καλύτερες επιλογές και για εσένα αν δεν είσαι και το πρώτο μπόι μιας και δημιουργούν την ψευδαίσθηση, ότι έχεις τρία μέτρα πόδι! Κάν’το όπως η Εύα που δεν τα βγάζει από επάνω της, αν θέλεις να κερδίσεις πόντους στιλ και ύψους και πες ναι στα μάξι φορέματα!

Οι πιο κοντές αλλά… θαυματουργές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα4

Η Ίσλα Φίσερ μπορεί να έχει ύψος μόλις 1.57 όμως με το σωστό τακουνάκι δείχνει ντερέκι! Το ύψος της καθόλου δεν την εμπόδισε να κατακτήσει το Χόλυγουντ και να δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν!

Οι πιο κοντές αλλά… θαυματουργές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα5

1,52 έχει ύψος η Άνα Κέντρικ που συνεχίζει να χαράζει την καριέρα της με ολοένα και περισσότερες επιτυχίες.

Οι πιο κοντές αλλά… θαυματουργές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα6

Πηγή: womenonly.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ