Του κόπηκε το γέλιο: Νεαρός άντρας επέλεξε να γιορτάσει έτσι το διαζύγιό του και παραλίγο να χάσει τη ζωή του

Επικαιρότητα

Από θαύμα επέζησε ένας 22χρονος άνδρας, ο οποίος έκανε ένα άκρως επικίνδυνο κόλπο για να γιορτάσει το διαζύγιό του.

Ο 22χρονος Ραφαήλ Τόστας έπεσε ελεύθερα από ύψος 20 μέτρων στη θάλασσα, αλλά το σκοινί που χρησιμοποιούσε έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο νερό.

Ο Ραφαήλ είχε πάει να γιορτάσει το πρόσφατο διαζύγιό του, παρέα με την ξαδέρφη του και το επικίνδυνο άλμα ήταν μέρος της γιορτής τους. Δύο μέρες πριν το περιστατικό, η μητέρα του Ραφαήλ είχε προσπαθήσει να τον αποτρέψει, αλλά εκείνος προχώρησε στα σχέδιά του.

Πλάνα απαθανάτισαν τη στιγμή του άλματος του Ραφαήλ και το σοκαριστικό ατύχημα που ακολούθησε. Μετά την πτώση, ο 22χρονος μεταφέρθηκε με αεροπλάνο σε ένα κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν κατάγματα στο πρόσωπο, τον αυχένα, την πλάτη και την οσφυϊκή του μοίρα. Ευτυχώς, το οσφυϊκό κάταγμα δεν επηρέασε τον νωτιαίο μυελό του.

Ο Ραφαήλ αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε δει άλλους να πηδούν πριν από αυτόν χωρίς προβλήματα, και αστειεύτηκε ότι το σχοινί δεν θα υποστήριζε το βάρος του. Αποκάλυψε επίσης ότι έκανε πολλές τρέλες από το διαζύγιό του και δεν εκτιμούσε τη ζωή του όπως θα έπρεπε. «Ήθελα να απολαύσω την ελευθερία μου με κάθε δυνατό τρόπο», είπε ο 22χρονος στο βραζιλιάνικο G1. «Έκανα πολλές τρέλες και δεν εκτιμούσα καθόλου τη ζωή μου».

Το περιστατικό χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι τα επικίνδυνα ακροβατικά δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και ότι οι άνθρωποι πρέπει πάντα να εκτιμούν τη ζωή τους και να σκέφτονται δύο φορές πριν τεθούν σε κίνδυνο. Είναι σημαντικό να γιορτάζουμε ορόσημα στη ζωή, αλλά όχι εις βάρος της ασφάλειας και της ευημερίας κάποιου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ