Κόρες 6 Ελλήνων Τραγουδιστών που έπιασαν το μικρόφωνο και κάνουν εξίσου πετυχημένη καριέρα.

gossip

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει

Πολλές φορές τα παιδιά διάσημων σταρ αποφασίζουν να ακολουθήσουν για μικρό ή μεγαλύτερο διάστημα τα χνάρια των γονιών τους.

Υπάρχουν μάλιστα, αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου που απέκτησαν παιδιά και συγκεκριμένα κόρες με εξ΄ίσου καλή φωνή ή μεγάλη έφεση στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αυτό το διάστημα, παρακολουθούμε τη νεαρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου, την καλλονή Δανάη Λιβιεράτου να ανεβάζει τα δικά της βιτενάκια στο Instagram όπου τραγουδάει και έχει μια κρυστάλλινη φωνή.

Kαι δεν είναι μόνο η Δανάη. Έχουμε πολλές περιπτώσεις ελλήνων τραγουδιστών που οι κόρες τους κάνουν εξ΄ίσου πετυχημένη καριέρα.

Κόρες 6 Ελλήνων Τραγουδιστών που έπιασαν το μικρόφωνο και κάνουν εξ΄ίσου πετυχημένη καριέρα. - Εικόνα 1Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει μια πορεία στο τραγούδι αξεπέραστη πια και ο μπαμπάς της Γιάννης Ζουγανέλης δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος για την κόρη του. Κόρες 6 Ελλήνων Τραγουδιστών που έπιασαν το μικρόφωνο και κάνουν εξ΄ίσου πετυχημένη καριέρα. - Εικόνα 2Την γνωρίζαμε ως παρουσιάστρια, όμως η Ιλένια Williams κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι, «Πιάσε με αν μπορείς» και ακολουθεί πια τα χνάρια του πατέρα της Ρόμπερτ. Κόρες 6 Ελλήνων Τραγουδιστών που έπιασαν το μικρόφωνο και κάνουν εξ΄ίσου πετυχημένη καριέρα. - Εικόνα 3Η Κόνι Μεταξά έχει γίνει η απόλυτη show woman και ο μπαμπάς της Λευτέρης Πανταζής μόνο περήφανος μπορεί να είναι! Κόρες 6 Ελλήνων Τραγουδιστών που έπιασαν το μικρόφωνο και κάνουν εξ΄ίσου πετυχημένη καριέρα. - Εικόνα 4H Γιάννα Τερζή έχει μια υπέροχη φωνή όπως και ο μπαμπάς της Πασχάλης Τερζής Κόρες 6 Ελλήνων Τραγουδιστών που έπιασαν το μικρόφωνο και κάνουν εξ΄ίσου πετυχημένη καριέρα. - Εικόνα 5

Η Στεφανία Γονίδη, προτού αποφασίσει να παντρευτεί, ακολούθησε τα χνάρια του μπαμπά της Σταμάτη στις βραδινές πίστες.

Πηγή: queen.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ