Η Κόρη του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ μεγάλωσε και δεν μοιάζει Καθόλου στον Πατέρα της.

Γοητευτική με εκπληκτικό χαμόγελο. Αυτή η κυρία, είναι μια όμορφη και σοβαρή αθλήτρια αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη: είναι η κόρη του Jean-Claude Van Damme.

Η Bianca παρά την ηλικία της, έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στον αθλητισμό και στον κινηματογράφο, κάνοντας τον πατέρα της περήφανο.

Η Κόρη του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ μεγάλωσε και δεν μοιάζει Καθόλου στον Πατέρα της. Δείτε την, ΠΩΣ είναι Σήμερα! - Εικόνα0

Η Bianca Bree, έχει κληρονομήσει την εκπληκτική εμφάνιση και την απίστευτη ευελιξία από τους γονείς της. Παρά την κομψή και φαινομενικά εύθραυστη εμφάνιση της, εκτελεί εύκολα ιλιγγιώδη άλματα.

Η Κόρη του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ μεγάλωσε και δεν μοιάζει Καθόλου στον Πατέρα της. Δείτε την, ΠΩΣ είναι Σήμερα! - Εικόνα1

Η κοπέλα λέει ότι η αγάπη της για τον αθλητισμό ήρθε από την παιδική της ηλικία και αυτή δεν περιλάμβανε μόνο τις πολεμικές τέχνες. Στην πραγματικότητα, προτιμούσε το παγοδρόμιο.

Η Κόρη του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ μεγάλωσε και δεν μοιάζει Καθόλου στον Πατέρα της. Δείτε την, ΠΩΣ είναι Σήμερα! - Εικόνα2

Με την πάροδο του χρόνου όμως, η Bianca άρχισε να ενδιαφέρεται περισσότερο για τις πολεμικές τέχνες και τώρα αντιγράφει το στυλ του πατέρα της. Συχνά, δουλεύουν μαζί. Ο Van Damme αποτελεί πρότυπο για την κόρη του και αυτός είναι υπερήφανος για αυτή.

Η Κόρη του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ μεγάλωσε και δεν μοιάζει Καθόλου στον Πατέρα της. Δείτε την, ΠΩΣ είναι Σήμερα! - Εικόνα3

Η Bianca αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και στις ταινίες. Το 2012, είχε τον κεντρικό ρόλο στο U.F.O., και από τότε έχει συμμετάσχει σε περίπου 10 ακόμα δουλειές ως ηθοποιός, παραγωγός, σεναριογράφος και καλλιτέχνης.

Η Κόρη του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ μεγάλωσε και δεν μοιάζει Καθόλου στον Πατέρα της. Δείτε την, ΠΩΣ είναι Σήμερα! - Εικόνα4

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ