Κούγιας: «Πήρε 10.000€ από την Πισπιρίγκου, εγώ θα του πάρω και το σπίτι. Όλα είναι σκευωρία εις βάρος της»(video)

Πυρά κατά του συναδέλφου του, Όθωνα Παπαδόπουλου και του Λάκη Λαζόπουλου εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την υπόθεση Πισπιρίγκου.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, απαντώντας στο σχόλιο του συναδέλφου του ότι ο ίδιος «αγόρασε» την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Ούτε μήνυση ούτε αγωγή μου έχει κάνει ο κύριος Παπαδόπουλος, γιατί δεν με έχει καλέσει κανείς. Όμως, έχω κάνει εγώ και μηνύσεις και αγωγές για αυτό που είπε, ότι αγόρασα την υπόθεση της Πισπιρίγκου. Ειλικρινά σας το λέω, αν μπορέσω να του πάρω και το σπίτι, θα του το πάρω», δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ό,τι είπε, ειδικά για αυτή την τρομερή συκοφαντία που κατασκεύασε αυτός ο βρομερός Λαζόπουλος, τότε που επί χρόνια προσπαθούσε να υποβαθμίσει την προσωπικότητά μου. Είναι γνωστό σε όλους ότι τότε με είχαν χτυπήσει δύο μπράβοι γνωστού επιχειρηματία με σιδερογροθιά», κατήγγειλε στη συνέχεια.

«Η οικογένεια Πισπιρίγκου και η ίδια μάς έχουν δώσει την εντολή να καταθέσουμε μία μήνυση σε βάρος του (Όθωνα Παπαδόπουλου), για ένα πολύ σοβαρό αδίκημα για το οποίο έχει καταδικαστεί και για το οποίο είναι υποχρεωτικό να χάσει την άδειά του. Είναι το αδίκημα της απιστίας δικηγόρων», αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο συγκεκριμένος τύπος δεν είχε διορίσει ούτε έναν ιατροδικαστή, ούτε έναν απλό γιατρό για να υποστηρίξει αυτή τη γυναίκα, ενώ είχε εισπράξει από την οικογένεια Πισπιρίγκου περισσότερα από 10.000 ευρώ. Αύριο βγαίνει μία αποκάλυψη από εμένα για την υπόθεση Πισπιρίγκου, που κάποιοι θα εξαφανιστούν από την τηλεόραση», προειδοποίησε στη συνέχεια.

«Μιλάμε για ανθρώπους που το μόνο που τους νοιάζει είναι τα χρήματα. Θα καταλάβετε για τι σκευωρία μιλάμε σε βάρος της κυρίας Πισπιρίγκου», σημείωσε κλείνοντας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ