Κριστιάνο Ρονάλντο: Έξαλλος με τα μπουκάλια της Coca-Cola σε συνέντευξη Τύπου – «Νερό!»

Σε μία κίνηση που έγινε viral προχώρησε ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες 14/6. Ο Πορτογάλος άσος εκφράζει με αρκετά «εύγλωττο» τρόπο την αντιπάθειά του απέναντι σε προϊόν επίσημου χορηγού του Euro 2020.

Κριστιάνο Ρονάλντο – Σνόμπαρε απροκάλυπτα τον επίσημο χορηγό της διοργάνωσης

Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε δύο μπουκάλια Coca-Cola που είχαν τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση μπροστά του για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου δεν δείχνει απλώς αδιαφορία, αλλά πλήρη… περιφρόνηση απέναντι στο δημοφιλές αναψυκτικό.

Μόλις κάθεται στη θέση του περιμένοντας να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου «καρφώνει» αμέσως το βλέμμα του πάνω στα δυο μπουκάλια της Coca-Cola που έχουν στηθεί μπροστά του, όπως και μπροστά από τα υπόλοιπα άτομα που συμμετέχουν στη συνέντευξη.Κοιτάει δεξιά και αριστερά και τα αφαιρεί με συνοπτικές διαδικασίες από μπροστά του. Μάλιστα, τα «σπρώχνει» όσο πιο μακριά γίνεται και, λίγες στιγμές αργότερα, υψώνει ένα μπουκάλι με νερό που βρίσκεται δίπλα του.

«Agua» (Νερό) φωνάζει με νόημα δείχνοντας ξεκάθαρα ότι μόνο αυτό το ποτό έχει την έγκρισή του!

Η κίνηση αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Twitter με αρκετούς χρήστες να εικάζουν ότι πλέον τα συναισθήματα είναι… αμοιβαία ανάμεσα στην Coca-Cola και τον Ρονάλντο. Αρκετά σχόλια επισημαίνουν ότι η χθεσινή συμπεριφορά του δεν χαρακτηριζόταν από επαγγελματισμό, αφού είναι απαράδεκτο για κάποιον που συμμετέχει σε μια διοργάνωση να «σνομπάρει» με τόσο απροκάλυπτο τρόπο τον επίσημο χορηγό της. Άλλοι σχολιαστές πάντως συμφώνησαν με τον 36χρονο και επικρότησαν τη στάση του, λέγοντας ότι δείχνει υπευθυνότητα ως προς την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής στα παιδιά που παρακολουθούν το Euro 2020.

Δείτε την κίνηση που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ