Ξαναχτυπά ο Γρηγόρης Πετράκος: «Αυτό λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση, δεν είστε άνθρωποι εσείς»

Με ένα νέο βίντεο επιστρέφει στα social media ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος αναφέρεται για ακόμα μια φορά στην πανδημία και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Ο ερμηνευτής έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα media, τον τελευταίο καιρό με τις απόψεις τους, ενώ υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος είχε ασκήσει έντονη κριτική και στον Γιώργο Λιάγκα.

Γρηγόρης Πετράκος: Τι αναφέρει σε νέα του ανάρτηση

«Υποχρεωτικό είναι να επιστρέψουν οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή, ενώ τα νοσοκομεία ψυχορραγούν» αναφέρει στο νέο του βίντεο ο Γρηγόρης Πετράκος. «Έδιωξε 10 χιλιάδες από αυτούς (σ.σ. υγειονομικούς) τώρα λοιπόν δεν κινδυνεύουν από τον ιό οι ασθενείς, αλλά είναι ασφαλείς να πεθάνουν αβοήθητοι από τις πραγματικά θανατηφόρες ασθένειες για τις οποίες βρέθηκαν στο νοσοκομείο» συμπληρώνει.

Στη συνέχεια αναφέρει: «Υποχρεωτικό είναι να απαλλαγούν τα παιδάκια από τις μάσκες που έχουν κρύψει τα χαμόγελα τους δυο χρόνια. Όσο για την ψυχή τους που δεν ξέρουν το πρόσωπο και το χαμόγελο του συμμαθητή τους, κανείς από του μορφωμένους επιστήμονες των καναλιών δεν βλέπω να ανησυχεί. Δεν είστε άνθρωποι εσείς!».

Προσθέτει επίσης ότι «Υποχρεωτικό είναι να γυρίσουν οι αθλητές, όλοι οι αθλητές, πίσω στην προπόνησή τους. Έχεις δηλαδή έναν αθλητή 20 ετών που 10 χρόνια λιώνει στην προπόνηση και επειδή δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία του, δεν τον αφήνεις να τρέξει σε ανοιχτό χώρο ούτε με rapid». «Μπορεί να πίνει καφέ σε ανοιχτό χώρο, αλλά δεν μπορεί να αθληθεί, ούτε να αγωνιστεί. Ξέρετε πώς λέγεται αυτό κύριοι; Λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση» σημειώνει.

Και καταλήγει: «Αυτή τη στιγμή, ο μισός κόσμος νιώθει οργή απέναντί σας και ο άλλος μισός νιώθει φόβο. Ξέρετε πώς λέγεται το πολίτευμα κατά το οποίο οι πολίτες φοβούνται το κράτος; Λέγεται τυραννία».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ