Το ξεφάντωμα του ζεύγους Πατούλη σε μπαρ [βίντεο]

Αδιαμφισβήτητα αυτή είναι η εβδομάδα τους! Ο λόγος για το ζεύγος Πατούλη που τώρα εντυπωσιάζει και με τις χορευτικές του φιγούρες!

Αφού έστειλαν ευχές από το ολόχρυσο σαλόνι τους και αφού η Μαρίνα Πατούλη έδωσε μια καταπληκτική συνέντευξη στο Down Town, όπου μίλησε απλά και ακομπλεξάριστα για τα πάντα, από το πώς ερωτεύτηκε τον γιατρό, σημερινό δήμαρχο Αμαρουσίου, μέχρι αυτά που τον ενοχλούν, ενώ ταυτόχρονα φωτογραφήθηκε με εντυπωσιακές πλουμιστές τουαλέτες στο στιλ που η ίδια έχει υιοθετήσει και υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο, τώρα έρχεται στο φως ένα βίντεο από την έξοδό τους τη δεύτερη ημέρα της Πρωτοχρονιάς όταν και διασκέδασαν με την ψυχή τους στο Κολωνάκι. 

Το ζεύγος Πατούλη βρέθηκε τη δεύτερη ημέρα της Πρωτοχρονιάς στο Wine Bar ANTE POST στο Κολωνάκι, ένα μικρο μαγαζάκι όπου μάλιστα την ώρα που έφτασαν ο κύριος με την κυρία Πατούλη επικρατούσε το αδιαχώρητο. Παρά το στριμωξίδι κατάφεραν, όμως, να πρωταγωνιστήσουν στο κέφι του μαγαζιού, χωρίς ίχνος βεντετισμού, χορεύοντας και διασκεδάζοντας στο όρθιο για ώρες!

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ