Ξεσπά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Φιλιππίδη»

Επικαιρότητα

Η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη συνέντευξή της μίλησε για την απώλεια της μητέρας της που τη σημάδεψε, το κύμα καταγγελιών, τον σύζυγό της αλλά και για την υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις της

Αρχικά η ηθοποιός μίλησε για τα γεγονότα στην ζωή της που την σημάδεψαν: «Με αλλάξαν ο ερχομός των παιδιών και η απώλεια της μητέρας μου, που «έφυγε» αρκετά νέα, την αναζητώ συνέχεια».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη σημείωσε: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δίνεις ένα παράδειγμα, ότι μπορείς να μιλήσεις. Μίλα τώρα, όχι πολύ μετά, μην περιμένεις».

Ξεσπά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Φιλιππίδη» - Εικόνα 1

Η αναφορά στον σύζυγό της

Ενώ μίλησε και για τον σύζυγό της και ηθοποιό: «Με τον Φάνη Μουρατίδη δεν έχουμε αντιζηλίες ή ανταγωνισμό, υπάρχει μεγάλη κατανόηση όμως. Ήμουν ένας άνθρωπος ανεξάρτητος και η συγκατοίκηση στην αρχή με τον Φάνη Μουρατίδη μου φαινόταν περίεργη». Και αναφέρθηκε και για την συμμετοχή του Φάνη Μουρατίδου στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Μaestro»: «Το ”Μaestro” είναι μια άρτια δουλειά, ο Φάνης είναι πάντα κάλος, λάμπει όταν το περιβάλλον είναι τόσο καλά δομημένο».

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ