Ξέσπασε η Super Κική: «Ρε τσουτσέκια δημοσιογράφοι…», Η οργισμένη ανάρτηση στο Instagram

Super Κική: Μια οργισμένη ανάρτηση, αποφάσισε να κάνει στο Instagram η γνωστή Influencer, στην οποία ξέσπασε για τα όσα λέγονται, μετά από τη δήλωση που έκανε για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η οργισμένη ανάρτηση της Super Κικής

Η γνωστή influencer ενοχλήθηκε πολύ με το γεγονός, ότι τα ΜΜΕ σχολίασαν τόσο τις δηλώσεις της και προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα για τους δημοσιογράφους.

Στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Πανηλίθιοι με μηδενικές ζωές που πιάστηκαν από τη λέξη “υπέφερα”. Επειδή κανένας σας δε μπόρεσε ποτέ να το ξεστομίσει. Δυο εβδομάδες τώρα ασχολείστε με αυτό ενώ ξέρετε όλοι πολύ καλά πως το είπα και τι είπα… Κάντε στην άκρη γιατί μου κρύβεται τον ήλιο!

Απαγορεύεται να λέμε τι μας άρεσε και τι όχι ρε τσουτσέκια δημοσιογράφοι; Μιλήστε λίγο για το ξύλο που τρώτε για ένα κομμάτι ψωμί και κάνετε αβαβα με τις προσβολές που σας ρίχνουν στα πανελάκια και αφήστε με εμένα να εκφράζομαι και να λέω αλήθειες στον κόσμο. Όσο εσείς σκαλίζετε δυο εβδομάδες μια λεξούλα της Super Κικής, της Τούνη και του Κοψιάλη… Τουλάχιστον εμείς ότι κάναμε το κάναμε μόνοι μας».

Ξέσπασε η Super Κική: «Ρε τσουτσέκια δημοσιογράφοι…», Η οργισμένη ανάρτηση στο Instagram - Εικόνα 1

Ξέσπασε η Super Κική: «Ρε τσουτσέκια δημοσιογράφοι…», Η οργισμένη ανάρτηση στο Instagram - Εικόνα 2

Ο κακός χαμός στο «Πρωινό» με τις δηλώσεις της Super Κικής

Πριν από λίγες ημέρες, στο «Πρωινό» του Ant1 κλήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις της Super Κικής, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να έρθουν σε αντιπαράθεση.

Η λέξη «υπέφερα» ήταν αρκετή για να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ των παρουσιαστών και συντελεστών της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να εξηγήσει, πως εννοούσε ότι είχε μια ωραία συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά υπέφερε γιατί δεν ήταν ο εαυτός της.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας με έντονο ύφος ανέφερε, πώς έκανε «κωλοτούμπα» καθώς στην τελευταία εκπομπή του «The 2night show» τον ευχαριστούσε και δήλωνε το πόσο ωραία πέρασε.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ