Λάκης Γαβαλάς: Η αποκάλυψη του σχεδιαστή για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην απόλυτη φτώχεια

Επικαιρότητα

Πριν από λίγες μέρες, ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή Zoe PreTv. Ο γνωστός σχεδιαστή, έδωσε μια εφ’ όλης την ύλης συνέντευξη και κέντρισε τον ενδιαφέρον της παρουσιάστριας με το ζήτημα της φυλακής, αλλά και τις καταστάσεις που είχε περάσει ο ίδιος από την “απότομη” μετάβαση της χλιδής στην φτώχεια.

Ο Λάκης Γαβαλάς, όπως και στην συνέντευξη του για ένα ριάλιτι μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τους ανθρώπους που γνώρισε και κλήθηκε να αντιμετωπίσει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για την φυλακή

«Στη φυλακή είχα το άρωμά μου και όλα. Έχω ζήσει το total luxury και την total φτώχεια και βρώμα. Και τα δύο τα αξιολόγησα γιατί έρχονται στη ζωή μας. Το έκανα σαν νοσηλεία τους 15 μήνες που ήμουν εκεί. Ευτυχώς δεν πείραξε το μυαλό μου και δεν το αλλοίωσε. Μόνο το βράδυ η λεκτική μου διάθεση γιατί δεν μιλούσα πολύ, διάβαζα όμως.

Όταν βγήκα είχα ρετάρει λίγο με την ομιλία μου αλλά επανήλθα. Τους τρεις πρώτους μήνες πάλευα γιατί οι δικηγόροι μου έλεγαν ότι θα βγω σε μία βδομάδα ή 15 μέρες. Οι Αλβανοί μου έλεγαν ότι επειδή είμαι διάσημος θα κάνω και τους 18 μήνες και είχαν δίκιο. Όταν το είδα είπα ότι “οκ εδώ θα κάνουμε ένα σενάριο. Είσαι φυλακή αλλά είσαι ο πρωταγωνιστής”. Ρώτησα πόσοι είναι οι φυλακισμένοι και μου είπαν 2.000 και λέω “ωραία, είναι όλοι κομπάρσοι”».

Πριν από δύο μήνες περίπου ο Λάκης Γαβαλάς είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Δυο στη 1» τον Ιανουάριο του 2023 στην ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει, τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει από τις πρώτες κιόλας στιγμές τον σεβασμό των συγκρατουμένων του.

Μιλώντας για το διάστημα που έμεινε στη φυλακή είπε πώς ενώ αρχικά φαινόταν «σκληρό» το αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια αλλά και…με όλο το ταμπεραμέντο του. «Έπρεπε να διασκεδάσω τον εαυτό μου, δεν έπρεπε να τον έχω μόνο στην τιμωρία που ούτως ή άλλως την είχα δεχτεί».

«Στη φυλακή, όπου βρέθηκα για δεκαπέντε μήνες, αντιμετώπισα αμέσως έναν σεβασμό γιατί είχα κάποιον αλλοδαπό ο οποίος ήθελε να με χλευάσει. Όταν βλέπεις μια τραγωδία που ο άλλος λέει «ωιμέ», που σημαίνει «πω τι καταστροφή έχουμε πάθει», αυτό γίνεται είτε με δέκα πρόβες είτε το βγάζεις από τη ζωή σου που στο δημιουργεί. Εγώ το ωιμέ το έχω πει σε όλες τις εκδόσεις. Και σκηνογραφημένο και αυτόνομο και αυθόρμητο και όλα. Οπότε είπα ένα ωιμέ στην αρχή σκληρό στον εαυτό μου και μετά έγινε ύμνος.

Έτσι λοιπόν πορεύτηκα. Είπα στον αλλοδαπό, «θα μου μιλάς ή σαν άντρα ή σαν γυναίκα. Σε βολεύει να δώσεις γένος τώρα και εάν πεις ποιο από τα δύο είμαι, ανάλογα θα σου φερθώ. Σου συνιστώ να με λες άνδρα γιατί η ταυτότητα μου γράφει άρρεν». Έμεινε μουγκός και νομίζω πως έχασε και τη γλώσσα που ήξερε, τη δική του. Έτσι όταν έβγαινα στη φυλακή στους διαδρόμους σαν να έστρωναν ένα χαλί σιωπής για να περάσω» περιέγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Σε αυτή την πτέρυγα που ήμουν βρίσκονταν όσοι τους βάραγαν, όσοι συμμετείχαν σε φασαρίες, όσοι ήθελαν να αυτοκτονήσουν. Όλοι έρχονταν εκεί. Καμία σχέση με VIP» πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ