Λάουρα Νάργες: Έκανε ανασκόπηση στο 2022 – Ένας έρωτας, εννιά μήνες δυσκολίες και τρεις μήνες άλλη ζωή

Επικαιρότητα

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι διένυσαν μια από τις πιο ευτυχισμένες χρονιές της ζωής τους, αφού πριν από λίγους μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που άλλαξε τη ζωή του ζευγαριού. Λίγο πριν φύγει το 2022, η Λάουρα Νάργες έκανε την προσωπική της ανασκόπηση για τη χρονιά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο, μέσα στο οποίο συγκέντρωσε στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και τις πρώτες ημέρες που κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της.

Φυσικά, από το βίντεο δεν έλειψαν κι άλλα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και οι αντιδράσεις τους, όταν έμαθαν πως θα γίνει μητέρα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Λάουρα Νάργες περιέγραψε τη χρονιά της με λίγες λέξει. Ειδικότερα, έγραψε: «Ω φίλε… τι χρονια! 2022! Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερεις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ένας ακόμα μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ