«Λένε ότι έφαγε 44 χρόνια, εγώ ξέρω ότι σε λίγο καιρό θα είναι έξω»: Η κόρη της Βόσσου ξεσπά για τον γάμο της στη φυλακή

Η Ερασμία Μάνου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day», λίγες μέρες μετά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη, μίλησε για την ποινή του συζύγου της, το πώς γιόρτασε την ημέρα που υπέγραψαν το σύμφωνο και για ένα σχόλιο που γράφτηκε για εκείνη.

Όπως υπογράμμισε η κόρη της Σοφίας Βόσσου «θέλαμε να δηλώσει στήριξη ο ένας στον άλλο, αγάπη και για αυτό έγινε. Απλώς θα μπορούμε να βρισκόμαστε μια φορά τον μήνα έτσι πιο ελεύθερα».

Η Ερασμία Μάνου βλέπει στο πρόσωπο του Βασίλη Δημάκη το στήριγμά της

Σχετικά με το πώς γιόρτασε την ημέρα που υπέγραψε το σύμφωνο συμβίωσης, η Ερασμία Μάνου επεσήμανε «είναι δύσκολη η συνθήκη, οπότε δεν μπορούμε να το πούμε ακριβώς γιορτή, υπάρχει αυτή η μελαγχολία αυτή στεναχώρια. Είναι το στήριγμά μου, ο άνθρωπός που. Τόσα χρόνια δεν είχα επιλέξει ούτε να παντρευτώ ούτε τίποτα. Ήμουν τελείως αντίθετη με όλη αυτή τη διαδικασία. Θέλω να του πω ότι θέλω να είναι γρήγορα κοντά μου και να είμαστε γρήγορα μαζί».

Εκτός φυλακής ο σύζυγος της Ερασμίας Μάνου τους επόμενους μήνες

Όσον αφορά την ποινή του Βασίλη Δημάκη, σημείωσε «αυτό που ξέρω από τους δικηγόρους είναι ότι ο Βασίλης τους επόμενους μήνες θα είναι εκτός φυλακής. Βγαίνουν διάφοροι και λένε ότι έχει 44 χρόνια ποινή. Τόσο γράφει, αλλά πρακτικά δεν έχει κάνει κανένας στη ζωή του 44 χρόνια ποινή, μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Έτσι κι αλλιώς έχει κάνει την ποινή του. Ο σωφρονιστικός κώδικας ορίζει ότι θα πρέπει να προσμετρηθούν τα μεροκάματα με αύξηση. Αυτός είναι ο αγώνας που έχουμε να δώσουμε. Έχω δει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο. Έχω δει και κάτι τρομερά σχόλια. Με είπαν “μανεκέν σε τυροπιτάδικο”».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ